Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Kiváló minőségű kép

  A Philips PD7060 hordozható DVD-lejátszóval még több filmélménnyel lehet gazdagabb utazás közben. A 7"/18 cm-es "digitális valós színű" LCD kijelző életre kelti a képeket. A digitális fényképek megjelenítése és megosztása a lehető legkönnyebb. Könnyű és kompakt lejátszó 6 órás játékidővel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható DVD-lejátszó

18 cm-es / 7"-es digitális LCD-vel, 6 órás játékidő PD7060/12 Hasonló termékek

Kiváló minőségű kép

a 16,7 millió valós színnel rendelkező LCD kijelzőnek köszönhetően

 • 17,8"-es (7"), nagy képpontsűrűségű (800x480 pixeles) LCD képernyő

  17,8"-es (7"), nagy képpontsűrűségű (800x480 pixeles) LCD képernyő

  A nagy felbontású (800 x 480 pixeles), színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét.

 • Fotók és fotókból készített diasorozatok megjelenítése

  Fotók és fotókból készített diasorozatok megjelenítése

  Egyszerűen helyezze be a lemezt vagy a memóriakártyát a lejátszóba, így közvetlenül a készülékről játszhatja le digitális fényképeit.

 • DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  A Philips hordozható DVD-lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezzel kompatibilis. A DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, és CD formátumok mind lejátszhatók a DVD-lejátszón. A DVD+/-R egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely mindkét írható DVD formátum olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+/-RW képes mindkét újraírható lemezformátum kezelésére.

 • SD/SDHC memóriakártya aljzat zene, fényképek, és videók lejátszásához

  SD/SDHC memóriakártya aljzat zene, fényképek, és videók lejátszásához

  Videoklipek, fényképek és zene megtekintése/hallgatása és megosztása könnyen és gyorsan. A tökéletes kényelem érdekében a Philips lejátszó egy beépített kártyaljzattal rendelkezik az SD/SDHC memóriakártyák számára. Egyszerűen helyezze be a memóriakártyát a lejátszó oldalán található nyílásba, hogy hozzáférjen a kártyán tárolt multimédiás tartalmakhoz, és bárhol élvezhesse kedvenc zenéjét, fényképeit és filmjeit.

 • Élvezze az akár 6 órás folyamatos, nonstop lejátszást*

  Élvezze az akár 6 órás folyamatos, nonstop lejátszást*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 6 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • JPEG-képek megtekintése képlemezről

  JPEG-képek megtekintése képlemezről

  Tekintse meg a lemezén található JPEG fényképeit. Élje újra emlékeit családja és barátai társaságában, amikor csak kívánja!

 • 180 fokban forgatható képernyő a rugalmasabb megtekintéshez

  180 fokban forgatható képernyő a rugalmasabb megtekintéshez

  A 180 fokban elforgatható képernyő optimális nézési szögtartományt biztosít az Ön számára filmek és fényképek megtekintéséhez. Forgassa el a képernyőt, és állítsa be függőlegesen a megfelelő pozícióba, hogy megtalálja a tükröződés nélküli, legjobb elhelyezést.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Autóba szerelhető, az egyszerű használatért

  Autóba szerelhető, az egyszerű használatért

  Ha szórakozni szeretne útközben, miért ne vinné magával hordozható DVD-lejátszóját otthonából az útra? Az egyedi Car Mount rendszer egyszerű használatot nyújt. A gyorskioldó kar segítségével egyszerűen eltávolíthatja a lejátszót, ha nem használja. A hordozható DVD-lejátszót magával is viheti, csak a tartószerelvényt hagyva az autóban.

 • Fényképek megtekintése közvetlenül memóriakártyáról és DVD-ről

  Fényképek megtekintése közvetlenül memóriakártyáról és DVD-ről

  Tárolja kedvenc fényképeit CD vagy DVD lemezen, memóriakártyán, vagy USB tárolóeszközön, és nézze vissza őket diavetítés módban Philips lejátszóján. A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően akár az ágyából is könnyedén és kényelmesen megtekintheti digitális fényképeit. Egyszerűen helyezze be a lemezt, memóriakártyát vagy USB tárolóeszközt a lejátszóba, és digitális fényképeit közvetlenül megtekintheti a lejátszón. Élje át újra emlékeit családja és barátai társaságában, amikor csak kívánja!

 • DivX tanúsítvánnyal normál DivX videoformátum lejátszásához

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy DivX-kódolt videofelvételeket és - többek között Interneten vásárolt hollywoodi - filmeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW és írható DVD lemezeken, USB tárolóeszközökön és egyéb memóriakártyákon, melyeket DivX Ultra Certified® Philips készüléke képes lejátszani.

 • Automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz igazodó fényerő

  A SmartBright exkluzív Philips szolgáltatás, amely beépített érzékelő segítségével automatikusan változtatja a kijelző beállításait, ezáltal kiváló minőségű megtekintést, kisebb energiafogyasztást és hosszabb monitor-élettartamot biztosít, megszünteti az emberi szemre fárasztóan ható világos képernyő és sötét szoba, illetve sötét képernyő és világos szoba párosítást. Mindehhez még manuális beállításra sincs szükség, mivel a kijelző fényereje követi a helyiség fényviszonyainak változását.

 • Teljes visszakapcsolás áramkimaradás esetén

  Amikor kikapcsolja a készüléket, vagy ha megszűnik az áramellátás, a DVD-Video lejátszó megjegyzi, hol állt meg utoljára a lejátszás. Ha nem vált át másik lemezre, a lemez betöltésekor a lejátszás ott fog folytatódni, ahol abbahagyta. Ez nagyban megkönnyíti az életét!

Összes specifikációt mutat
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az adott játékidőt biztosító akkumulátor lemerülési ideje a felhasználás körülményeitől függ. Ennek optimalizálásához állítsa a minimumra az LCD háttérvilágítást, csatlakoztasson fejhallgatót (ne a beépített hangszórókat használja), közepes hangerőn, és szobahőmérsékleten használja a készüléket.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: