Hordozható DVD-lejátszó

  Hordozható DVD-lejátszó

  Forgatható képernyő, rugalmas megtekintés

  Nézzen filmeket a Philips PET1030 hordozható DVD-lejátszó 10,2”-es LCD-kijelzőjén és 180 fokban forgatható képernyőjén. Ossza meg kedvenc videóit barátaival a memóriakártya-nyílás és az USB 2.0 csatlakozó jóvoltából. Hordtáskával. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható DVD-lejátszó

25, 9 cm (10, 2") szél. kép. LCD PET1035/00 Hasonló termékek

Forgatható képernyő, rugalmas megtekintés

beépített digitális TV-vevővel

 • DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX® médiaformátum MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX® CD lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozi-rendszereken.

 • DVB-T támogatása ingyenes digitális TV- és rádiócsatornákhoz

  DVB-T támogatása ingyenes digitális TV- és rádiócsatornákhoz

  Bővítse tovább szórakozási lehetőségeit, és élvezze a digitális csatornák műsorát – ingyen. A DVB-T (földfelszíni digitális műsorszórás) használatával ingyenes digitális televízió- és rádióműsorokat foghat Európában. A jel digitális módon, analóg lépések nélkül érkeznek a kiváló képminőség megtartása érdekében.

 • Nagy felbontású 10,2”-es TFT LCD képernyő a nagyszerű képi élményért

  Nagy felbontású 10,2”-es TFT LCD képernyő a nagyszerű képi élményért

  A nagy felbontású, színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét.

 • Az akkumulátornak köszönhetően akár 4 órás lejátszást is lehetővé tesz*

  Az akkumulátornak köszönhetően akár 4 órás lejátszást is lehetővé tesz*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 4 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  A többformátumú lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot menet közben is, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • USB és SD kártyanyílás a fényképekhez és a zenéhez

  USB és SD kártyanyílás a fényképekhez és a zenéhez

  A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően Ön könnyedén megismerheti a megnövelt mennyiségű tartalom által nyújtott kényelmet és szórakozást a USB és SD kártyanyílásoknak segítségével.

 • Utazótáskával együtt

  Utazótáskával együtt

  Az utazótáska teljes körű védelmet nyújt, ha útra kel

 • Zero Bright Dot™ képernyő az optimális képminőségért

  Élvezze a legkiválóbb minőségű képeket, melyek mentesek az LCD-képernyőkön megszokott, zavaró sötét, illetve világos pontoktól. Az LCD-kijelzőkön általában „fényes pontok”-nak nevezett apró tökéletlenségek figyelhetők meg. Bizonyos számú fényes pont előfordulását korábban a panel-tömeggyártás elkerülhetetlen velejárójának tekintették. A Philips a hordozható DVD-lejátszók gyártásánál szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz, és így az LCD-kijelzők készítése a fényes pontok tekintetében a zéró tolerancia elvét követik. Válasszon Philips Zero Bright Dot™ technológiájú hordozható DVD-lejátszót az optimális képminőség érdekében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: