Hordozható DVD-lejátszó

  Élvezze menet közben is kedvenc DVD moziját

  Dőljön hátra, engedje el magát, merüljön el a menet közbeni mozinézésben az ultra klassz, kis méretű PET700 18 cm-es (7”), színes LCD kijelzőjére tapadva. Élvezze kedvenc DVD moziját, hallgassa MP3-CD és CD lemezeit, vagy nézegesse elmentett JPEG fotóit bárhol, bármikor.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élvezze menet közben is kedvenc DVD moziját

 • DVD, DVD+R és DVD+RW formátumok lejátszásához

  DVD, DVD+R és DVD+RW formátumok lejátszásához

  A Philips lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezformátummal kompatibilis. A DVD, DVD+R és DVD+RW lemezek mind lejátszhatók egyetlen lejátszón. A DVD+RW egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely az írható DVD formátumok olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+RW képes az újraírható lemezformátumok teljes körének kezelésére.

 • Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Amellett, hogy a tartozék gépkocsiadapter lehetővé teszi az autóban való használatot, a hordozható DVD-lejátszó otthoni használatra is alkalmas, csupán csatlakoztatnia kell TV-készülékéhez. Dőljön hátra, és élvezze kedvenc DVD-filmjeit a lejátszási funkciót megkönnyítő távvezérlő használatával.

 • Két fejhallgató kimenet a szórakozás élményének megosztásához

  Két fejhallgató kimenet a szórakozás élményének megosztásához
 • Fotók: Képi CD (JPEG)

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot otthona kényelmében, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • A kép formátumát széles képernyős üzemmódok választékával váltogathatja

  Fokozza a vizuális élményt a szélesképernyős filmvetítési módokkal, melyek lehetővé teszik, hogy számos lehetőségből válassza ki az Önnek tetsző formátumot. Nézze a filmeket úgy, mintha moziban ülne!

 • Hordtáskával együtt

  A mellékelt hordtáska védelmet és biztonságot nyújt

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: