Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  A szórakozás együtt utazik Önnel

  Dőljön hátra, pihenjen és nézzen filmeket, vagy ingyenes TV-programokat a Philips PET737 beépített TV-vevőjével. Élvezze kedvenc DVD- és VCD-filmjeit, hallgassa MP3-CD és CD-lemezeit, vagy nézegesse elmentett JPEG fotóit bárhol, bármikor. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható DVD-lejátszó

17, 8 cm-es (7") szél. kép. LCD, analóg TV PET737/12 Hasonló termékek

A szórakozás együtt utazik Önnel

beépített TV-vevővel

 • DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW és (S)VCD lemezek lejátszása

  DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW és (S)VCD lemezek lejátszása

  A Philips lejátszó a legtöbb kapható DVD lemezformátummal kompatibilis. A DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW és (S)VCD formátumok mind lejátszhatók a lejátszón. A DVD+/-R A DVD+/-R egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely mindkét írható DVD formátum olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+/-RW képes mindkét újraírható lemezformátum kezelésére. Az SVCD a „Super VideoCD” rövidítése. Az SVCD minősége sokkal jobb, mint a VCD-é, a nagy felbontásnak köszönhetően jóval élesebb képet biztosít.

 • Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  A többformátumú lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot menet közben is, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • 17,8 cm-es (7"), színes TFT LCD kijelző a kiváló minőségű képekért

  17,8 cm-es (7"), színes TFT LCD kijelző a kiváló minőségű képekért

  A nagy felbontású, színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét.

 • Élvezze a filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban

  Élvezze a filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban

  Mutassa meg barátainak és családjának, és ossza meg velük filmjeit és digitális fényképeit. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagyfelbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videómegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Amellett, hogy a tartozék gépkocsiadapter lehetővé teszi az autóban való használatot, a hordozható DVD-lejátszó otthoni használatra is alkalmas, csupán csatlakoztatnia kell TV-készülékéhez. Dőljön hátra, és élvezze kedvenc DVD-filmjeit a lejátszási funkciót megkönnyítő távvezérlő használatával.

 • MP3-CD, CD és CD-RW zene lejátszása

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat.

 • Egyszerű és kényelmes vezérlés kevés gombbal

  Az egyszerűen használható, hordozható lejátszó kialakításából adódóan könnyedén üzemeltethető, miközben Ön úton van. Egyszerűen helyezze be kedvenc DVD lemezeit a lejátszóba, hogy megtekintse azokat. A kevés egyérintéses gomb egyszerű vezérlést biztosít a legnépszerűbb DVD/VCD/CD lemezekkel kompatibilis lejátszó számára, így biztosítva a legnagyszerűbb szórakozást Önnek.

 • Sztereó fejhallgató-csatlakozó a zene személyesebb élvezetéhez

  Csatlakoztassa saját fejhallgatóját, és élvezze egyedül a zenét Philips rádióján, amikor jólesik. Élvezze kedvenc filmjeit vagy zenéjét nagyszerű hangminőségben, fejhallgatóját a lejátszóhoz csatlakoztatva, anélkül, hogy másokat zavarna.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: