DVD Video

  Hordozható DVD-lejátszó

  Élvezze útközben a DVD és digitális videofilmeket

  A PET810 az Ön kompakt mobil szórakoztató társa! Élvezze a DVD-ket a 20,3 cm-es (8") TFT LCD képernyőn. Használja ki a multimédia lehetőségeit az MPEG4 és DivX digitális médiaformátumokkal. Útközben az energiáról a tölthető akkumulátor és a gépkocsiadapter gondoskodik.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élvezze útközben a DVD és digitális videofilmeket

 • DVD, DVD+R és DVD+RW formátumok lejátszásához

  DVD, DVD+R és DVD+RW formátumok lejátszásához

  A Philips lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezformátummal kompatibilis. A DVD, DVD+R és DVD+RW lemezek mind lejátszhatók egyetlen lejátszón. A DVD+RW egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely az írható DVD formátumok olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+RW képes az újraírható lemezformátumok teljes körének kezelésére.

 • Nézzen filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban!

  Nézzen filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban!

  Mutassa meg barátainak és családjának, és ossza meg velük filmjeit és digitális fényképeit. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagyfelbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videómegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Amellett, hogy a tartozék gépkocsiadapter lehetővé teszi az autóban való használatot, a hordozható DVD-lejátszó otthoni használatra is alkalmas, csupán csatlakoztatnia kell TV-készülékéhez. Dőljön hátra, és élvezze kedvenc DVD-filmjeit a lejátszási funkciót megkönnyítő távvezérlő használatával.

 • Két fejhallgató kimenet a szórakozás élményének megosztásához

  Két fejhallgató kimenet a szórakozás élményének megosztásához
 • DivX lejátszás erősen tömörített videóhoz

  A DivX támogatottság azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX média formátum MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX CD-lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DEV-felvevőkön és házimozirendszerekben.

 • Az MPEG4 lejátszás minőségi tömörített videofelvételt biztosít

  Az MPEG4 olyan tömörítési szabvány, amely az MPEG2 szabványnál 7-10-szer kisebb méretben teszi lehetővé filmek felvételét, a kép és a hang minőségének romlása nélkül. Az MPEG4 média CD-ROM-ra, memóriakártyára és DVD-lemezre rögzíthető, és meghatározott DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozirendszereken játszható le.

 • Hordtáskával együtt

  A mellékelt hordtáska védelmet és biztonságot nyújt

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: