DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Keskeny készülék DVD-nyílással

  A filmek és a zene varázsa életre kel a tábla stílusú Philips PET836 készülék 8,5”-es LCD-képernyőjén. Ingyenesen sugárzott digitális TV-műsorokat nézhet a beépített digitális TV-vevővel. A készülék autóba szerelhető, és USB-csatlakozóval rendelkezik.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Keskeny készülék DVD-nyílással

beépített digitális TV-vevővel

 • DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  A DivX® támogatottság azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX® médiaformátum MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX® CD lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozirendszereken.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  A többformátumú lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot menet közben is, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • DVB-T támogatása ingyenes digitális TV- és rádiócsatornákhoz

  DVB-T támogatása ingyenes digitális TV- és rádiócsatornákhoz

  Bővítse tovább szórakozási lehetőségeit, és élvezze a digitális csatornák műsorát – ingyen. A DVB-T (földfelszíni digitális műsorszórás) használatával ingyenes digitális televízió- és rádióműsorokat foghat Európában. A jel digitális módon, analóg lépések nélkül érkeznek a kiváló képminőség megtartása érdekében.

 • Akár 3 órás lejátszási idő a beépített akkumulátorral*

  Akár 3 órás lejátszási idő a beépített akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 3 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • Autóba szerelhető, az egyszerű használatért

  Autóba szerelhető, az egyszerű használatért

  Ha szórakozni szeretne útközben, miért ne vinné magával hordozható DVD-lejátszóját otthonából az útra? Az egyedi autóba szerelési rendszer egyszerű használatot nyújt. A gyorskioldó kar segítségével egyszerűen eltávolíthatja a lejátszót, ha nem használja. A hordozható DVD-lejátszót magával is viheti, csak a tartószerevényt hagyva az autóban.

 • USB-kapcsolat USB-eszközön tárolt fényképek és zene eléréséhez

  USB-kapcsolat USB-eszközön tárolt fényképek és zene eléréséhez

  Egyszerűen csatlakoztassa a hordozható készüléket a Philips hordozható DVD-lejátszó USB-csatlakozójához, és játssza le közvetlenül USB-n keresztül, vagy válassza ki a digitális zenét vagy a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • Hordtáska mellékelve

  Hordtáska mellékelve
Összes specifikációt mutat
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: