DLP

  PicoPix

  mini kivetítő

  Vetítse ki életét

  Nézze meg az összes kedvenc médiatartalmát akár 120" méretű nagyképernyős formátumban úgy, hogy a PicoPix mobilkivetítőt készülékeihez csatlakoztatja. Élvezze a Wi-Fi és DLNA funkció által nyújtott vezeték nélküli csatlakozás kényelmét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vetítse ki életét

 • Osszon meg internetes tartalmakat, például YouTube videókat

  A PicoPix 3610 mini kivetítő beépített böngészőjével közvetlenül, okostelefon vagy notebook csatlakoztatása nélkül is használhatja az internetet. Mindössze WiFi-kapcsolatra lesz szüksége.

 • Vetítse ki HD videóit és képeit akár 120"-es (305 cm-es) méretben

  Élvezze az eddig létező legnagyobb mobil képernyőt, és ossza meg minden médiatartalmát, ahol csak akarja. A PicoPix mini kivetítővel úgy érezheti, mintha mindig zsebében hordaná a saját moziját.

 • Hozzon létre saját hálózatot más eszközök csatlakoztatásához

  Ha nincs elérhető WiFi-hálózat, a PicoPix saját Hotspotként működik, és létrehozza a saját hálózatát minden DLNA kompatibilis eszköz számára, hogy tartalmait egy igazán nagy méretű képernyőn oszthassa meg.

 • Játssza le videóit közvetlenül az SD kártyáról vagy USB kulcsról

  A beépített MP4-lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható; 2 GB-os belső memóriája, USB kulcs vagy különféle típusú memóriakártyák tartalmának megjelenítésére képes.

 • Belső akkumulátor az akár 2 óra játékidőhöz

  A PicoPix mini kivetítő egy kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. Ezáltal válik a PicoPix tökéletes útitárssá.

 • LED technológiával a ragyogó színekért és a nagy kontrasztarányért

  Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

 • Csatlakoztassa vezeték nélkül a hálózaton található egyéb eszközökhöz

  WiFi segítségével PicoPix 3610 kivetítőjét az otthoni hálózatán található DLNA kompatibilis eszközökhöz csatlakoztathatja, és kivetítheti az ezeken tárolt tartalmakat.

 • SmartEngine LED-technológiával

  Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű SmartEngine LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: