PC hangkártya

  Valódi 24 bites "surround" hangzás

  Az Ultimate Edge 5.1 otthoni szórakozáshoz használható hangkártya a sztereó CD-lemezek, MP3-felvételek és játékok hangzását a QMSS™ technológia segítségével nagyteljesítményű 5.1 csatornás térhatású hangzássá alakítja

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Valódi 24 bites "surround" hangzás

Nagyfelbontású otthoni szórakoztató rendszer

 • Élvezze a PC audió-t az otthoni audió rendszer minőségében

  A Philips 75 év tapasztalatát használta fel a ugyanolyan teljesítményű PC audió termékek létrehozására, mint amilyenek díjnyertes otthoni audió rendszereink.

 • Több, mint 75 év tapasztalata az audió üzletágban

  A Philips fejlesztette ki a CD-t és vezette a csoportot, mely az USB audió specifikációt írta. Több millió audió rendszert, házimozi rendszert és televízió készüléket gyártott az elmúlt évtizedekben. Mivel a Philips az audió fejlesztés vezető vállalata, bízhat cégünkben, hogy PC hangrendszereink a legjobb minőségű hangzást biztosítják.

 • 32-bites lebegőpontos DSP alkalmazás

  Ez a szoftveralkalmazás, veszteség nélkül dolgozza fel a 24 bites hangot DSP hatás hozzáadásával anélkül, hogy a hangot 16 bites felbontásra alakítaná vissza

 • A digitális hangminőség tökéletes jelet ad a tökéletes minőség érdekében

  Az audió-t digitális jelek formájában továbbítják, és csak az utolsó percet alakítják át analóg jellé. Ez csökkenti az interferenciákat és az eredeti felvételt tökéletesen adja vissza.

 • Kompatibilis zene, játékok, filmek, internet audió forrásaival

  Bármely zene, játék, film és internet audió forrás lejátszható, így nem számít, mit szeretne hallani, nagyobb lesz az élmény, mint valaha.

 • EAX2.0 és A3D 1.0 támogatás

  A számítógépes játékok gyakran különböző szabványok szerinti létrehozott 3D hangokat tartalmaznak. Az EAX és az A3D olyan API (Alkalmazásprogramozási felület) rendszerek, amelyek a játékban használt hangokat 3 dimenziós hangokká alakítják át valódi játékélmény eléréséhez.

 • DSP hatást kölcsönöz külső forrásoknak

  Lehetővé teszi a hangkártya használatát olyan külső források esetén, mint például a TV-készülék vagy a hi-fi rendszer, és pl. egy normál TV műsort 5.1-es körülvevő háttárhatás-élménnyé alakít át.

 • 24/96 kHz felvétel és lejátszás

  A 24 bites fájlok nagyobb felbontásúak és sokkal pontosabban képezik le a sávokat, mint a szokásos 16 bites technológia. A valódi 24 bites lejátszással és rögzítéssel számítógépe felejthetetlen élményt nyújt.

 • A könnyen használható Sound Agent 2 tökéletes audió élményt nyújt

  A Sound Agent 2 intelligens és szórakoztató szoftver, könnyen kezelhető felülettel. A Sound Agent 2 megszünteti a PC audióval kapcsolatos kellemetlenségeket, mivel optimalizálja a hangot a népszerű formátumokhoz. Lehetővé teszi a finomhangolást, hogy a hang megfeleljen az Ön igényeinek.

 • Kiváló minőségű hang a 96 kHz/24 bites audió DAC használatával

  A 96 kHz-es mintavétel segítségével az eredetinek megfelelő hanggörbéket kaphat. A 24 bites felbontással együtt több információ tárolható az eredeti analóg görbéről, ami gazdagabb hangreprodukálást tesz lehetővé.

 • A QMSS a sztereót meggyőző több csatornás hanggá teszi.

  A QMSS minden sztereó hangot meggyőző, több csatornás hanggá tesz, így mindeden játék, zene és film több csatornás, térhatású hanggal hallható, nem csak sztereóval.

 • Visszaadja az MP3 fájlok digitalizálás (rippelés) során elveszett dinamikáját

  Amikor CD-lemezeket digitalizálunk MP3 formátumba (rippelés), a dinamikus hangzás egy része elveszik a tömörítés következtében. Az MP3 energiakiemelés dinamizmus szempontjából elemzi az MP3 és WMA formátumú fájlokat, és pótolja a tömörítés következtében elveszett frekvenciákat. Az eredmény: jobb és eredetibb MP3 hangzás, mely jobban megközelíti az igazi CD-műsorszámok minőségét.

 • 5.1 csatornás hang Dolby Digital® és EAX® visszajátszáshoz

  5.1 csatornás hang a Dolby Digital® és EAX® hangforrásokhoz

 • Megbízható audió koaxiális SPDIF csatlakozóval

  Az SPDIF koaxiális kábel a digitális audió eszközök csatlakoztatásának egyik legmegbízhatóbb módja.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: