Hordozható TV

  Szórakozás otthona bármely pontján

  Élvezze a szórakozási lehetőségek teljes skáláját a Philips PT9000 hordozható TV-nek köszönhetően. A 23 cm-es méretű (9"), nagy felbontású LCD képernyő életre kelti a TV-adásokat, a digitális videoklipeket és a fényképeket. A konyhai beszerelés a konyhaszekrényhez készült szerelőkészlettel gyors és egyszerű. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható TV

23 cm-es/9"-es LCD-vel, 2 óra működési idő, DTV PT9000/12 Hasonló termékek

Szórakozás otthona bármely pontján

TV, videó, zene és fényképek segítségével

 • 22,9"-es (9"), nagy képpontsűrűségű (800x480 pixeles) LCD képernyő

  22,9"-es (9"), nagy képpontsűrűségű (800x480 pixeles) LCD képernyő

  A nagy felbontású (800 x 480 pixeles), színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét.

 • Hibrid TV hangolóegység analóg és digitális TV-műsorok vételéhez

  Hibrid TV hangolóegység analóg és digitális TV-műsorok vételéhez

  A hibrid TV hangolóegységgel analóg vagy digitális módon sugárzott programokat egyaránt megnézhet. Miközben a szolgáltatók a digitális sugárzásra térnek át, a hibrid TV hangolóegységgel Ön bármely analóg adást megtekinthet most - és bármely digitális adást mostantól fogva bármikor. Az Ön élménye folyamatosan biztosított - most és a jövőben.

 • USB 2.0 csatlakozó és SD memóriakártya aljzat

  USB 2.0 csatlakozó és SD memóriakártya aljzat

  Élvezze a gyors és kényelmes hozzáférést a fénykép-, video- és MP3 zenefájlok USB 2.0 kapcsolaton történő átviteléhez. Nagyobb mennyiségben tárolhatja fényképeit, videóit és MP3 fájljait a Philips lejátszón, ha SD kártyát helyez a beépített SD kártyanyílásba.

 • Akár 2 órás filmlejátszás az akkumulátorral*

  Akár 2 órás filmlejátszás az akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • MP3 és WMA formátumú zene lejátszása

  MP3 és WMA formátumú zene lejátszása
 • Beépített konyhai időzítő

  A beépített időzítő követi az elkészítési időt. Az egyszerűen programozható digitális időbeállítás előre és visszafelé is számol, így Ön nem felejtkezik el a feltett ételről.

 • Órakijelző fényképes diavetítéssel és zenével

  A hordozható TV konyhájába viszi a digitális szórakozást, így a főzés és az étkezés még élvezetesebbé válhat. Jelenítse meg kedvenc fényképeit diavetítés formájában, vagy hallgasson zenét, miközben a beépített órával még a pontos időről is értesülhet.

 • DivX tanúsítvánnyal normál DivX videoformátum lejátszásához

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy DivX-kódolt videofelvételeket és - többek között Interneten vásárolt hollywoodi - filmeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW és írható DVD lemezeken, USB tárolóeszközökön és egyéb memóriakártyákon, melyeket DivX Ultra Certified® Philips készüléke képes lejátszani.

 • Egyszerűen felszerelhető, szekrény alatti rögzítőelem

  Szabadítson fel még több helyet a konyhapulton: az egyszerűen felszerelhető rögzítőelemmel a lejátszó a konyhaszekrény alá szerelhető.

Összes specifikációt mutat
 • Az adott játékidőt biztosító akkumulátor lemerülési ideje a felhasználás körülményeitől függ. Ennek optimalizálásához állítsa a minimumra az LCD háttérvilágítást, csatlakoztasson fejhallgatót (ne a beépített hangszórókat használja), közepes hangerőn, és szobahőmérsékleten használja a készüléket.
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: