TV-kamera

  Élvezze a Skype™-ot a TV-készüléken!

  Ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV készüléken használt Skype™ segítségével ingyenes hang- és videohívásokat élvezhet. Csupán az internetkapcsolattal rendelkező Philips Smart LED TV-hez kell csatlakoztatnia ezt a kiváló minőségű kamerát, és már indíthatja is a hívást! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élvezze a Skype™-ot a TV-készüléken!

Hang- és videohívások a nappalijában

 • Beszélgessen partnerével ingyen, mintha szemtől szemben volnának

  A Philips Smart TV-vel ingyenes Skype-ról Skype-ra irányuló videobeszélgetéseket folytathat. Egyszerűen dugja be a kamerát a TV USB csatlakozójába, és csatlakoztassa a TV-t az Internethez. Kövesse a képernyőn megjelenő egyszerű utasításokat, és már kezdődhet is a videocsevegés barátaival és családtagjaival.

 • Telefonáljon olcsón, bárhol van a világon

  A Skype-pal ingyen hívhatja ismerőseit - de tudta, hogy a TV-jéről is telefonálhat nekik, bárhová a világon, ráadásul nagyon kedvező áron? A Philips TV-kamera 2 beépített mikrofonja garantálja a jó hangminőséget.

 • A Philips TV lehetővé teszi, hogy egyszerre több emberrel is beszéljen

  A Philips TV lehetővé teszi, hogy egyszerre több emberrel is beszéljen. Csevegjen egyszerre több barátjával, egyeztessék a közös ebéd időpontját - akár ingyen, ha a barátai is használják a Skype-ot.

 • A kiváló minőségű TV-kamerával videohívásokat bonyolíthat

  A minden Philips Smart prémiumkategóriás TV-készülékhez csatlakoztatható kiváló minőségű Philips TV-kamera nagyszerű minőségű képet nyújt. Videohívásai hihetetlenül részletgazdag minőségben jelennek meg a nagyképernyős TV-n.

 • A 3-szoros digitális zoomnak köszönhetően a kép mindig éles marad, bárhol is ül

  A 3-szoros digitális zoommal tetszése szerint állíthatja a zoomot, függetlenül attól, hogy milyen messzire ül a tévétől. Ráadásul a tökéletes látvány eléréséért döntheti és elforgathatja a képet, még akkor is, ha a TV a sarokban vagy nem közvetlenül a heverővel szemben található.

 • Tisztán érthető beszéd távolságtól és tértől függetlenül

  A kamerában visszhangkioltó hangfeldolgozó egység működik, amely csökkenti a beépített mikrofonok által felfogott visszhangot. Így Skype-beszélgetései alatt még tisztábban hallhatja partnerét. Élvezze a kiváló hangminőséget.

 • Univerzális csíptető minden prémiumkategóriás Philips Smart TV-hez

  Ez a minden, Skype-tanúsítvánnyal rendelkező Philips Smart LED TV-vel kompatibilis kamera a csíptető segítségével könnyen és gyorsan felszerelhető. Csatlakoztassa a kamerát a TV USB csatlakozójához, és néhány egyszerű művelet után már Skype-olhat is.

Összes specifikációt mutat
 • Nincsenek segélyhívások a Skype-on - A Skype szolgáltatása nem helyettesíti a szokásos telefont, és segélyhívásra nem használható.
 • Ha a TV-jéről szeretne ingyenes, Skype™-ról Skype-ra irányuló videohívásokat indítani, illetve fogadni, a TV-t csatlakoztatnia kell az Internethez.
 • A zoom és a vízszintes vagy függőleges svenkelés funkciók csak az Európában/Oroszországban kapható TV-ken érhetők el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: