Passzív 3D szemüveg

  Nagyobb kép

  Ossza meg az igazán magával ragadó 3D élményt az egész családdal. A Philips Easy 3D szemüvege az Oakley 3D optikáját alkalmazza a lehető legjobb teljesítmény és a stílusos megjelenés érdekében. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nagyobb kép

Az Oakley 3D optikával

 • A fény hatékonyabb kezelése

  A tükröződés bármilyen 3D szórakozásélményt tönkretehet. Ezek a lencsék hengeres alapívvel rendelkeznek, így szinte teljesen kiküszöbölik a tükröződést, ellentétben a „laposabb” 3D szemüvegekkel, amelyekkel ez a probléma nem kerülhető el. Az Oakley 3D optikájának köszönhetően a Philips a lehető legkényelmesebb Easy 3D élményt garantálja Önnek.

 • Körkörös ív a legjobb perifériás látásért

  Az Oakley 3D optikájú szemüvegek alapíve hengeres, így jobban körülfogják az arcot. A körkörös ív jobb perifériás látást biztosít a 3D képek megtekintése közben, így kényelmesebb élményt nyújt.

 • Stílusos és kényelmes, könnyű fémkeret

  Az Easy 3D szemüvegek könnyű fémkerettel rendelkeznek. Három pontban illeszkednek, ezzel szinte teljesen képesek kiküszöbölni a hagyományos szemüvegeknél tapasztalható zavaró csúszkálást. A stílusos kialakítású gumiszárnak köszönhetően viselésük órákon keresztül kényelmes marad.

 • Karcálló lencsék az optimális tartóssághoz

  A mozikban osztogatott eldobható 3D szemüvegek törékenyek, lencséik pedig könnyen karcolódnak. Az Oakley 3D optika karcálló alapanyagból készült. Használja ki a több évtizedes fejlesztésen alapuló tartósság előnyeit.

Összes specifikációt mutat
 • Biztonsági figyelmeztetés:
 • Ha családjában előfordult epilepszia vagy fényhatás által kiváltott roham, forduljon orvoshoz, mielőtt villogó fényforrást, sebesen változó képsorozatot vagy 3D-műsort tekintene meg.
 • A rossz közérzet - például szédülés, fejfájás vagy tájékozódási zavarok - elkerülése érdekében a 3D hosszabb ideig tartó nézése nem javasolt. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, ne nézzen tovább 3D-t és a tünetek megszűnéséig azonnal függesszen fel minden lehetségesen veszélyes tevékenységet.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A 3D szemüveget kizárólag 3D TV nézésére használja.
 • FULLADÁSVESZÉLY - 3 év alatti gyermekek ne játsszanak a 3D szemüveggel, mivel az elemfedél vagy az elem lenyelése fulladást okozhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: