Vezeték nélküli levehető hangsugárzó talp

  Erőteljes hangmegoldások

  Gazdag hangzás minimális méretek mellett – a sötét króm, vezeték nélküli hangszórótalp tökéletesen illeszkedik a 8600-as sorozat leszerelhető hangszóróinak vékony kialakításához. Együttesen gazdagabb hangzást biztosítanak, bárhová is teszi őket a szobában. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezeték nélküli levehető hangsugárzó talp

Philips TV-khez PTA860/00 Hasonló termékek

Erőteljes hangmegoldások

Mozgó hang

 • A sötét, krómozott alumínium állvány időtlen értéket képvisel

  Ez a TV tetőtől talpig megnyerő megjelenéssel bír. Tervezőink a TV fémrészeihez illeszkedő sötét krómot használtak az állványhoz, mivel tisztában vannak azzal, hogy a valódi fém tartós minőséget képvisel.

 • Bővítse ki hangrendszerét 20 hangszóróra és 70 wattra

  Bővítse 8600-as hangrendszerét egy hangsugárzótalp-párral, és vegye körbe magát lenyűgöző hanggal. Ez a konfiguráció a TV hátulján található két hangszóró erejét egyesíti a leválasztható hangsugárzók bal és jobb oldalán lévő 16 mikromeghajtóval, és a hangsugárzó-állványokba épített két középsugárzó hangszóróval. Ezek együtt széles, gazdag hangtartományt és tiszta, kiegyenlített hangminőséget biztosítanak.

 • A hangsugárzót a maximális szabadságnak köszönhetően a helyiségben bárhol elhelyezheti

  Tegye oda a hangsugárzókat, ahová csak szeretné. Az állványok segítségével kiváló minőségben, vezeték nélkül streamelheti a hangot a TV-ről, hogy magával ragadó hangélményt hozhasson létre otthona bármely szegletében.

 • A modern kialakítás illik korunk lakberendezéseihez

  Modern kialakításával jól illeszkedik a berendezéshez. A TV-nek épp olyan tetszetősnek kell lennie kikapcsolt állapotban is, mint amikor be van kapcsolva.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: