Hordozható videolejátszó

  Élvezze az iPod/iPhone/iPad videót az autóban

  Ismerje meg a PV9002i nyújtotta szórakozás élményét. Nézze iPhone készülékén tárolt videóit két nagyméretű 9”-es LCD képernyőn, utazás közben is. Élvezze az online videókat, fényképeket és zenét 3G folyamatos adattovábbítás funkcióval. Eközben a pohártartós töltőegység gondoskodik a telefon töltéséről, és az autóban történő elhelyezése is egyszerű. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható videolejátszó

23 cm-es/9"-es LCD-vel, iPod, iPhone és iPad készülékekhez PV9002I/12 Hasonló termékek

Élvezze az iPod/iPhone/iPad videót az autóban

a két széles képernyős kijelzőn

 • 22,9 cm-es (9") színes TFT LCD kijelző

  22,9 cm-es (9") színes TFT LCD kijelző

  A nagy felbontású, színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét.

 • Beépített sztereó hangszórók a minőségi hangért

  Beépített sztereó hangszórók a minőségi hangért

  A sztereó hangsugárzók által nyújtott minőségi hangzás eredményeképp szabadon hallgathat zenét. Élvezze a zenehallgatást bárhol és bármikor a fejhallgatót kihúzva, a beépített sztereó hangsugárzóknak köszönhetően.

 • Gépkocsiadapter és a beszereléshez alkalmas pánt mellékelve

  Gépkocsiadapter és a beszereléshez alkalmas pánt mellékelve

  A kényelmes autós tartozékoknak köszönhetően még utazás közben is páratlan filmélményekkel lehet gazdagabb. A gépkocsiadapter lehetővé teszi, hogy hordozható DVD-lejátszóját a szivargyújtó adapterhez csatlakoztassa, miközben az autóba szereléshez alkalmas pántok segítségével a lejátszót a fejtámlához erősítve biztosíthatja utasai számára menet közben történő DVD lejátszást. A hordozható lejátszó beszerelése soha nem volt ilyen egyszerű.

 • A moziélmény fokozása a kettős TFT LCD képernyővel

  A moziélmény fokozása a kettős TFT LCD képernyővel

  A kettős képernyőnek köszönhetően lejátszhatja ugyanazokat a videofelvételeket és képeket a hordozható DVD-lejátszókról. Mindössze csatlakoztatni kell, majd a képernyőket felszerelni az autó fejtámaszaira. Most már könnyedén és kényelmesen élvezheti kedvenc DVD filmjeit és JPEG fotóit családtagjaival és barátaival a hátsó ülésen.

 • Felszerelése egyszerű, hiszen csupán egy kábelt kell csatlakoztatnia

  Felszerelése egyszerű, hiszen csupán egy kábelt kell csatlakoztatnia

  A kábel csatlakoztatását követően a házimozi-rendszer készen áll arra, hogy kiváló hangzásával a legmerészebb álmait válthassa valóra. A surround hangzást lehetővé tevő kifinomult mérnöki munka ellenére ez a házimozi-rendszer meglepően könnyen összeállítható. A rendszert falra akaszthatja, vagy akár egy asztalra is helyezheti - könnyen megtalálja a megfelelő helyet számára otthonában, és kiválóan illeszkedik életstílusához is.

 • Utazótáskával együtt

  Utazótáskával együtt

  Az utazótáska teljes körű védelmet nyújt, ha útra kel.

Összes specifikációt mutat
 • A készülék működtetéséhez iPhone/iPod/iPad szükséges
 • Az iPhone nem tartozék

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: