Hordozható TV-k

  Élvezze a hordozható digitális televíziózás előnyeit!

  Ezzel a hordozható TV készülékkel a digitális tévézés, az elektronikus programkalauz és a digitális minőségű tartalom előnyeit élvezheti. Eközben a beépített USB- és SD-kártyanyílásokon keresztül fényképeket nézegethet, illetve DivX videofelvételeket és MP3/WMA formátumú zenét játszhat le. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható TV-k

10, 2"-es, széles képernyős LCD kijelző, digitális TV PVD1075/12 Hasonló termékek

Élvezze a hordozható digitális televíziózás előnyeit!

USB- és SD-kártyanyílások a fényképekhez, a videofelvételekhez és a zenéhez

 • DVB-T támogatása ingyenes digitális TV- és rádiócsatornákhoz

  DVB-T támogatása ingyenes digitális TV- és rádiócsatornákhoz

  Bővítse tovább szórakozási lehetőségeit, és élvezze a digitális csatornák műsorát – ingyen. A DVB-T (földfelszíni digitális műsorszórás) használatával ingyenes digitális televízió- és rádióműsorokat foghat Európában. A jel digitális módon, analóg lépések nélkül érkeznek a kiváló képminőség megtartása érdekében.

 • USB- és SD-kártyanyílások a fényképekhez, a zenéhez és a videoklipekhez

  USB- és SD-kártyanyílások a fényképekhez, a zenéhez és a videoklipekhez

  A fájlátvitel teljes körű támogatásával Ön könnyedén élvezheti a zeneszámokhoz, fényképekhez és videoklipekhez való kényelmes és szórakoztató hozzáférést az USB és SD kártyanyílásoknak köszönhetően.

 • Akár 3 órás lejátszási idő a beépített akkumulátorral*

  Akár 3 órás lejátszási idő a beépített akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 3 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • MP3 és WMA formátumú zene lejátszása

  MP3 és WMA formátumú zene lejátszása
 • Zero Bright Dot™ képernyő az optimális képminőségért

  Élvezze a legkiválóbb minőségű képeket, melyek mentesek az LCD-képernyőkön megszokott, zavaró sötét, illetve világos pontoktól. Az LCD-kijelzőkön általában „fényes pontok”-nak nevezett apró tökéletlenségek figyelhetők meg. Bizonyos számú fényes pont előfordulását korábban a panel-tömeggyártás elkerülhetetlen velejárójának tekintették. A Philips a hordozható DVD-lejátszók gyártásánál szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz, és így az LCD-kijelzők készítésé a fényes pontok tekintetében a zéró tolerancia elvét követik . Válasszon a Philips Zero Bright Dot™ technológiájú hordozható DVD-lejátszót az optimális képminőség érdekében.

 • DivX® és MPEG4 formátumú filmek lejátszása

  A DivX támogatottság azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX médiaformátum egy MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX CD-lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozirendszerekben.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: