csináld magad hajvágó

  csináld magad hajvágó

  Saját haj vágása - még a nehezen elérhető területeken is

  A Philips hajvágó egyedülálló, 180°-ban elforgatható vágófejjel a haj minden része könnyedén elérhető, és mindig egyenletesen nyírható. Mindig tökéletes formára vághatja haját. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

csináld magad hajvágó

Rozsdamentes acélból készült vágópengék, 20 hosszbeállítás, 60 p. vez.nélk. haszn./1óra tölt., Precíziós fésű rövid hajhoz QC5530/15 Hasonló termékek

Saját haj vágása - még a nehezen elérhető területeken is

180°-ban elforgatható fejjel

 • 180°-ban elforgatható fej a könnyű hozzáférésért

  180°-ban elforgatható fej a könnyű hozzáférésért

  Minden eddiginél egyszerűbb otthoni hajvágás – akkor is, ha magának csinálja. A legjobb szög beállításával feje bármely részét segítség nélkül elérheti.

 • Bőrbarát, csúcsminőségű vágópengék

  Bőrbarát, csúcsminőségű vágópengék

  Az elektromos borotva acél vágópengéi finoman egymáshoz érnek, így használat közben élezik egymást! A pengék extra élesek maradnak, hogy mindig tökéletes frizurát készíthessen velük, ugyanakkor a lekerekített végeik és a fésűk megakadályozzák a bőrirritációt.

 • 20 könnyen beállítható és rögzíthető hosszúsági beállítás - 1-től 30 mm-ig

  A kerék elfordításával egyszerűen kiválaszthatja és rögzítheti a kívánt hosszat. A három állítható fésű 1–30 mm-es hosszbeállításokat tesz lehetővé – az egyes beállítások közt pontosan 2 mm-es különbségekkel a főfésűn és 0,5 mm-es különbségekkel a precíziós fésűn. Illetve fésű nélkül is használhatja a készüléket 0,5 mm-es vágáshoz.

 • Az akkumulátor jelzőfénye jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát

  Az akkumulátor jelzőfénye zölden világít, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, és narancssárgán villog, amikor 10 percnyi működés van hátra.

 • A kontúrkövető fésű tökéletesen követi feje körvonalát.

  A hajvágó gyengéden követi a fej formáját, így gyors, egyenletes és kényelmes hajvágást tesz lehetővé.

 • 60 perces vezeték nélküli használat gyors, 1 órás töltést követően.

  Az erőteljes lítium-ion akkumulátor 60 percig bírja 1 órás töltést követően. Egy gyors, 10 percnyi töltés 10 percnyi vágásidőt biztosít, úgyhogy mindig készen áll, amikor Ön is.

 • Precíziós fésű 5 rögzíthető hosszbeállítással - 1-től 3 mm-ig

  A kiegészítő fésű további 1–3 mm-es hosszbeállításokat tesz lehetővé – az egyes beállítások között pontosan 0,5 mm-es különbségekkel.

 • Precíziós vágó, hogy frizurája a legapróbb részletekig tökéletes legyen

  Tökéletes hozzáférést biztosít a nehezen elérhető helyekhez, úgymint az oldalszakállhoz, az orr alatti és a száj körüli területekhez. Úgy lett kialakítva, hogy nagyon közeli vágásra legyen képes, miközben védi az Ön bőrét. Kis méretének köszönhetően könnyedén láthatja, amit csinál – a finom vonalak és a részletek érdekében.

 • 2 év garancia, univerzális feszültségválasztás.

  Minden ápolási termékünk tartósságra van tervezve. 2 éves, világszerte érvényes garanciával, valamint univerzális feszültségválasztási lehetőséggel rendelkeznek.

 • 100% mosható kialakítás az egyszerű tisztítás érdekében

  A tisztításhoz egyszerűen öblítse le a Philips borotvát csapvíz alatt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: