MP3 lejátszó

  MP3 lejátszó

  Digitális zene – bármikor

  A Philips GoGear SA1922 digitális audio lejátszóval akár 27 órán* keresztül kiváló minőségben hallgathatja kedvenc MP3 és WMA dallamait. Az album vagy a szerző szerinti kereséssel könnyedén megtalálhatja kedvenc zeneszámait. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális zene – bármikor

élvezheti a kiváló MP3 és WMA dallamokat

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és a WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Zenelejátszás akár 27 órán keresztül*

  Zenelejátszás akár 27 órán keresztül*

  Akár 10 órán keresztül tartó folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé egyetlen töltéssel.

 • 3 soros fekete–fehér kijelző a könnyebb olvashatóság érdekében

  3 soros fekete–fehér kijelző a könnyebb olvashatóság érdekében

  A felhasználóbarát 3 soros kijelzőnek köszönhetően Ön méginkább elmerülhet a zene élvezetében. Nem csupán a számcímeket, a számokból eltelt időt és az akkumulátor töltöttségi állapotát követheti így nyomon, de végiggörgetheti teljes zenei könyvtárát, miközben lehetősége van az előadók nevének és az albumcímeknek megtekintésére is.

 • Hangszínszabályzó az ízlésének megfelelő beállításhoz

  Hangszínszabályzó az ízlésének megfelelő beállításhoz

  A hangszínszabályzóval rendelkező GoGear lejátszók automatikusan a kiválasztott zenei stílushoz állítják az optimális frekvenciamenetet. Hallgasson akár jazzt, rockot vagy popzenét, a hangszínszabályzó gyári beállításaival a zenei stílusnak megfelelő, optimális hangot hallhat.

 • A dalok egyszerű „megfogása és áthúzása” – nincs szükség szoftverre

  A dalok egyszerű „megfogása és áthúzása” – nincs szükség szoftverre

  Gyorsan és egyszerűen átmásolhatja számítógépén található zenei gyűjteményét GoGear lejátszójára. Csupán csatlakoztatnia kell a GoGear lejátszót a számítógépéhez a Windows® Explorer segítségével, majd jelölje ki, és másolja át a GoGear lejátszó zenei mappájába a kívánt fájlokat és mappákat. Mindez pontosan ilyen egyszerűen történik, nincs szüksége semmilyen további szoftver telepítésére!

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez GoGear lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – sőt akár dalszövegeket is. Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy valóban hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • Robusztus és tartós alumínium kivitel

  Robusztus és tartós alumínium kivitel
Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Opcionális változatok kaphatók rádióval vagy anélkül
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: