MP3 lejátszó

  MP3 lejátszó

  Csatlakozzon zenéihez és telefonhívásaihoz

  Csíptesse és pattintsa fel, a készülék pedig mindig behangolva és kapcsolatban marad! A sikkes Philips GoGear LUXE digitális audiolejátszó tartozékként felerősíthető, zenehallgatás közben pedig egyetlen érintéssel fogadja a Bluetooth mobiltelefonra érkező hívásokat – és megjeleníti a hívóazonosítót. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csatlakozzon zenéihez és telefonhívásaihoz

MP3 lejátszó Bluetooth® headsettel

 • Hívóazonosító és szám kijelzése

  Hívóazonosító és szám kijelzése

  Soha ne mulasszon el egyetlen hívást sem, miközben zenét hallgat. Abban a pillanatban, amikor hívás érkezik, a hívóazonosító számkijelzése által a hívás fogadása előtt megtekintheti a hívó nevét és számát.

 • Áthúzható dalok és adatok – nincs szükség szoftverre

  Áthúzható dalok és adatok – nincs szükség szoftverre

  Gyorsan és egyszerűen átmásolhatja számítógépén található zenei gyűjteményét GoGear lejátszójára. Csupán csatlakoztatnia kell a GoGear lejátszót a számítógépéhez a Windows® Explorer segítségével, majd jelölje ki, és másolja át a GoGear lejátszó zenei mappájába a kívánt fájlokat és mappákat. Mindez pontosan ilyen egyszerűen történik, nincs szüksége semmilyen további szoftver telepítésére!

 • Egyetlen headset zenehallgatáshoz és telefonáláshoz

  Egyetlen headset zenehallgatáshoz és telefonáláshoz

  Mostantól utazás közben nem csupán kedvenceit hallgathatja a lejátszón, de hívásokat is fogadhat egyetlen headset használatával. A Bluetooth technológiával ellátott MP3 lejátszó és a Bluetooth mobiltelefon párosításával nem kell többé a headsetek közötti váltással foglalkoznia. Amikor telefonjára bejövő hívás érkezik, miközben Ön zenét hallgat, az MP3 lejátszó automatikusan érzékeli a telefonjelet a Bluetooth technológiának köszönhetően. Egyszerűen érintse meg a lejátszót, hogy a headset „beszéd” üzemmódba váltásával hívást fogadhasson, vagy fordítva.

 • Kicsi és stílusos kialakítás, akár egy divatos kiegészítő esetében

  Kicsi és stílusos kialakítás, akár egy divatos kiegészítő esetében

  A GoGear LUXE lejátszót stílusos kialakításának és beépített csíptetőjének köszönhetően úgy viselheti táskájára, vagy ruhájára erősítve, akár egy divatos kiegészítőt. Nincs többé szükség MP3 lejátszójának táskájából történő hosszadalmas kihalászására. Mostantól e modern és divatos köntösbe bújtatott lejátszójával szabadon élvezheti a digitális zene nyújtotta élményeket, miközben úton van.

 • Átváltás Bluetooth mobiltelefonra egyetlen kattintással

  Átváltás Bluetooth mobiltelefonra egyetlen kattintással

  Egyetlen kattintással válthat a zenehallgatásról a bejövő hívás fogadására, és ugyanígy, szintén egyetlen kattintással térhet vissza a zenehallgatáshoz. Egy intelligens, beépített gomb a lejátszó elülső részén lehetővé teszi, hogy Ön elindítsa vagy leállítsa a zenelejátszást, illetve, hogy a hívások és a zenelejátszás között váltson. Csupán meg kell érintenie a lejátszó felületét a hívás fogadásához - majd később annak megszakításához, anélkül, hogy fejhallgatót kellene cserélnie, vagy meg kellene állítania a zenét.

 • Akár 100 óra készenléti idő*

  Akár 100 óra készenléti idő*

  A menet közben történő zenehallgatás kényelmének fokozására a GoGear LUXE készülék a feltöltést követően akár 100 órás folyamatos készenléti módban történő használatra is képes.

 • Akár 4 órányi beszélgetési idő*

  Akár 4 órányi beszélgetési idő*

  Az akár 4 órányi beszélgetési időt biztosító feltöltésnek köszönhetően olyan egyszerűvé válik a telefonálás, mint még soha, legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról. Mindezek mellett folyamatosan kapcsolatban maradhat, miközben kedvenc zenéjét hallgatja.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Véletlen sorrendű lejátszás az egyedülálló kényelemért

  Véletlen sorrendű lejátszás az egyedülálló kényelemért

  A véletlen sorrendű lejátszás funkciónak köszönhetően érdekesebbé válik a zenehallgatás. Miután feltöltötte kedvenc dalait a GoGear lejátszóra saját zenei könyvtárából csupán annyit kell tennie, hogy megnyomja a „shuffle” (véletlen sorrendű lejátszás) gombot, és a megszokott sorrendet véletlenszerűen kiválasztott számok váltják fel. A GoGear lejátszóval minden alkalommal újszerű és különböző érzések keríthetik hatalmukba, amikor úton van.

 • Akár 10 órányi MP3 és WMA zene lejátszása*, valamint FM rádió

  Akár 10 órányi MP3 és WMA zene lejátszása*, valamint FM rádió
Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: