MP4 lejátszó

  MP4 lejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  A FullSound™ technológiával és Sound Isolation fejhallgatókkal ellátott GoGear Ariaz lejátszó kivételes hangminőséget nyújt Önnek útközben. A Philips Songbird 2,4”-es képernyőjével, extra hosszú zene (45 óra) és videó (5 óra) lejátszásával kiemelkedő szórakozási lehetőséget nyújt az Ön számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

Multimédia-források széles választéka

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Az audible.com weboldalon egyetlen helyen digitális hangoskönyvek és más tartalmak óriási választéka vár Önre

  Az audible.com weboldalon egyetlen helyen digitális hangoskönyvek és más tartalmak óriási választéka vár Önre

  Az audible.com weboldalon a digitális hangoskönyvek, magazinok, rádióműsorok, stand-up comedy előadások és más letölthető tartalmak legszélesebb választéka várja Önt. Ismerje meg a könyvek nyújtotta különleges élményt autójában, az edzőteremben, vagy akár a kertben végzett tevékenységek közben. Elismert szerzők olvassák fel saját műveiket, az előadók szerepében pedig híres színészeket hallhat. Az audible.com weboldalon több, mint 75 000 cím között böngészhet és hallgathat mintákat, beleértve a legutóbbi bestsellereket és az időtlen klasszikusokat is.

 • Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  A hangszigetelő fejhallgatókkal a normál fejhallgatóknál megszokottnál alacsonyabb hangerőn is nagyobb részletgazdagságú zenét hallhat. Az emberi hallójárat anatómiájának alapos vizsgálatán alapuló hangszigetelő fejhallgatók irányított akusztikus kialakítása tökéletes elválasztást biztosít a fülcsatornának a külső hangforrásoktól, így küszöböli ki a nem kívánt háttérzajt, miközben közvetlenül fülébe érkezik a zene. Még mérsékelt hangerőbeállítás mellett is meg tudja különböztetni a zenei részleteket, a környezeti zaj elfedő hatásától mentesen. A fülhallgató betétsapkák elérhetők három különböző méretben, hogy a legmegfelelőbb módon illeszkedjenek a fülbe.

 • 6,1 cm-es (2,4") színes kijelzős lejátszó fantasztikus videominőséggel

  6,1 cm-es (2,4") színes kijelzős lejátszó fantasztikus videominőséggel

  A GoGear lejátszó tetszetős 6,1 cm-es (2,4") nagy felbontású kijelzője kiváló videominőséget és tiszta, élénk színeket biztosít. A színes menü és a nagy kijelző a médiafájlok könnyű kezelését teszi lehetővé, így téve teljessé a készülék adta tökéletes multimédiaélményt még akkor is, ha Ön úton van.

 • FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  Az RDS (Rádió-adatrendszer) egy kommunikációs protokollszabvány, amely digitális információk FM rádióadások általi közvetítését teszi lehetővé. Az RDS technológiával ellátott FM-rádióvevők képesek ezen hasznos információk megjelenítésére, amely tartalmazza a csatornaazonosítót, a programokkal kapcsolatos részleteket, számcímeket és az előadó nevét... GoGear lejátszóján bármikor lehetősége van a kívánt csatorna tárolására. 20 beprogramozott állomás tárolásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez GoGear lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – sőt akár dalszövegeket is. Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • Az intelligens lejátszási sorrenddel azt hallgathatja meg először, amit a legjobban szeret

  Az intelligens lejátszási sorrenddel azt hallgathatja meg először, amit a legjobban szeret
 • Akár 45 órányi zene vagy 5 órányi videó lejátszása

  Többé nem kell a GoGear lejátszó akkumulátorának újratöltésével vesződnie. Ez a különösen hosszantartó lejátszást biztosító készülék lehetővé teszi, hogy Ön egyetlen töltést követően elmerülhessen az akár 45 órás folyamatos zenelejátszás, vagy az 5 órás videolejátszás nyújtotta szórakozásban. Nyugodtan dőljön hátra, és hallgasson egész nap zenét, vagy nézzen meg egyhuzamban 3 filmet, akármerre is jár.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: