Mini Tablet Android™ platformmal

  Mini Tablet Android™ platformmal

  Számtalan alkalmazás és játéklehetőség kéznyújtásnyira

  A GoGear Connect a tökéletes szórakoztatóeszköz az úton lévők számára. Korlátlan mennyiségű Android alkalmazás és játék. A FullSound és Surround for Movies technológia gazdag hangzást nyújt a zajszigetelt fülhallgatón, illetve a nagyteljesítményű beépített hangszórón keresztül. Összes előny megtekintése

 • Számtalan alkalmazás és játéklehetőség kéznyújtásnyira

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

GoGEAR Mini Tablet Android™ platformmal

Connect 3, 16 GB* SA3CNT16K/12 Hasonló termékek

Számtalan alkalmazás és játéklehetőség kéznyújtásnyira

Kiváló minőségű hangzás

 • Több ezer alkalmazás és játék elérhető az Android Market piactéren keresztül

  Több ezer alkalmazás és játék elérhető az Android Market piactéren keresztül

  Élvezze az Android Market által kínált nagyszerű alkalmazásokat. Csak kattintson az Android Market ikonra GoGear készülékén, és a Wi-Fi rendszeren keresztül történő csatlakozás után máris kereshet a megbízható harmadik fél által kiadott alkalmazások között. Töltsön le játékokat, eszközöket és e-könyveket, vagy GoGear készüléke személyreszabásához való alkalmazásokat - ingyen vagy nagyon kedvező áron. A könnyen áttekinthető, egyszerűen használható interfésznek köszönhetően intuitív módon böngészhet az alkalmazások között, amelyeket osztályozás, kategória és népszerűség alapján rendezhet. Töltsön le alkalmazásokat közvetlenül GoGear készülékére, és élvezze őket azonnal. A GoGearnek köszönhetően az utazás valóban üdítő.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  A filmes surround egy fejlett hangtechnológia, amely közvetlenül elemez minden hangforrást egy film, illetve videó kísérőhangjában a természetes hangtér kialakításához, egyedileg és pontosan lokalizált hangelemekkel. A feldolgozásra kerülő hangelemek közvetlenül jutnak el a fülbe helyezhető fejhallgatókba. A filmes surround egy természetes akusztikai teret hoz létre, a kísérőhang aktuális tartalmától függően. A technológia eredményeként a hallgató felejthetetlen térbeli hangélményt élhet át - pontosan úgy, ahogy a film hangmérnöke azt tervezte.

 • Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  A hangszigetelő fejhallgatókkal a normál fejhallgatóknál megszokottnál alacsonyabb hangerőn is nagyobb részletgazdagságú zenét hallhat. Az emberi hallójárat anatómiájának alapos vizsgálatán alapuló hangszigetelő fejhallgatók irányított akusztikus kialakítása tökéletes elválasztást biztosít a fülcsatornának a külső hangforrásoktól, így küszöböli ki a nem kívánt háttérzajt, miközben közvetlenül fülébe érkezik a zene. Még mérsékelt hangerőbeállítás mellett is meg tudja különböztetni a zenei részleteket, a környezeti zaj elfedő hatásától mentesen. A fülhallgató betétsapkák elérhetők három különböző méretben, hogy a legmegfelelőbb módon illeszkedjenek a fülbe.

 • Beépített hangszóró az élmény megosztásához

  A beépített hangszóró segítségével megoszthatja az élményét másokkal is.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • A Philips-től

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: