Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  Saját digitális zenéje útközben

  Élvezze menet közben az MP3 és WMA formátumú zenét Philips audiolejátszón! A készülékhez az Ön egyedi stílusához illeszkedő, színes előlapok közül választhat. Egyetlen AAA akkumulátorral egész nap hallgathatja kedvenc zenéjét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saját digitális zenéje útközben

cserélhető előlapokkal

 • MP3, WMA vagy DRM zenelejátszás előfizetési szolgáltatóktól

  MP3, WMA vagy DRM zenelejátszás előfizetési szolgáltatóktól

  A GoGear lejátszó támogatja a Microsoft legújabb, Windows Media digitális jogok kezelésére (DRM) vonatkozó technológiáját, amely lehetővé teszi az ugyanezen technológiát használó audioszolgáltatások segítségével előfizetett vagy megvásárolt zene felismerését és lejátszását. Hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), hogy megízlelje az elérhető digitális zene hatalmas univerzumát.

 • Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A hangfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Nagy méretű zene- és videofájlok nagy sebességgel történő átvitele a számítógépről hordozható MP3 vagy MP3 video lejátszójára gyerekjáték a lejátszójához tartozó USB 2.0 eszköznek köszönhetően. Csupán csatlakoztatnia kell azt a mellékelt kábel segítségével a számítógép USB 2.0 portjához a nagy sebességű művelet megkezdéséhez. Bárhová is induljon, a zene mindig Önnel marad.

 • Kicsi és hordható – tökéletesen hordozható

  Kicsi és hordható – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy olyan valódi hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  A lejátszó hosszantartó teljesítményének köszönhetően akár 10 órás folyamatos zenelejátszást, vagy FM-rádióhallgatást biztosít - egyetlen feltöltést követően.

 • Plug and play adatkezelés

  Plug and play adatkezelés

  A „plug-and-play” funkciónak köszönhetően lehetségessé válik zeneszámainak, fényképeinek vagy adatfájljainak számítógépéről zenelejátszójára történő átvitele. Egyszerűen csak csatlakoztassa a GoGear MP3 vagy MP3 video lejátszót számítógépéhez a mellékelt kábel segítségével. A számítógép automatikusan felismeri a lejátszót mint eltávolítható USB tárolóeszközt, és lehetővé teszi, hogy Ön a Windows Explorer vagy az Apple Macintosh használatával, a „drag and drop” opcióval áthelyezze a kívánt fájlokat. Az egyetlen teendője a GoGear lejátszó zenével és adatokkal való feltöltése, mielőtt útra kelne.

 • Hangszínszabályzó a zenei stílushoz optimális hangszínhez

  Hangszínszabályzó a zenei stílushoz optimális hangszínhez

  A hangszínszabályzóval rendelkező GoGear lejátszók automatikusan a kiválasztott zenei stílushoz állítják az optimális frekvenciamenetet. Hallgasson akár jazzt, rockot vagy popzenét, a hangszínszabályzó gyári beállításaival a zenei stílusnak megfelelő, optimális hangot hallhat.

 • FM rádiós fejhallgató bármilyen hordozható audiolejátszóhoz

  Élvezze a kényelmet – ezentúl bármikor hallgathatja kedvenc FM rádióállomásait anélkül, hogy magával kellene vinnie az FM tunerrel rendelkező hordozható audiolejátszót. Mindez a tunerfunkcióval rendelkező fejhallgatónak köszönhető. Sőt ki is kapcsolhatja a rádiót, és a fejhallgatót saját hordozható audiolejátszójához csatlakoztatva saját zenéit is hallgathatja. A cserélhető gombakkumulátornak hála akár 15 órán át is hallgathatja az FM rádiót.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: