MP3 videolejátszó

  MP3 videolejátszó

  SA4TP408KF/12 Hasonló termékek

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  A GoGEAR Tap 4,3"-es MP3- és videolejátszó élénk, kristálytiszta videókat ad a kezébe. Élvezze HD minőségben a népszerű formátumú videókat (RMVB, MPEG, MPEG4 és AVI). Tegye még teljesebbé a szórakozási élményt a 4,3"-es érintőképernyővel, beépített hangszóróval és állvánnyal. Összes előny megtekintése

  SA4TP408KF/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

FullSound hangzással és HD videolejátszással

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  A filmes surround egy fejlett hangtechnológia, amely közvetlenül elemez minden hangforrást egy film, illetve videó kísérőhangjában a természetes hangtér kialakításához, egyedileg és pontosan lokalizált hangelemekkel. A feldolgozásra kerülő hangelemek közvetlenül jutnak el a fülbe helyezhető fejhallgatókba. A filmes surround egy természetes akusztikai teret hoz létre, a kísérőhang aktuális tartalmától függően. A technológia eredményeként a hallgató felejthetetlen térbeli hangélményt élhet át - pontosan úgy, ahogy a film hangmérnöke azt tervezte.

 • Beépített hangszóró a hangos szórakozáshoz

  Beépített hangszóró a hangos szórakozáshoz

  Menjen ki a szabadba GoGEAR lejátszójával, és adjon hangot a zenének. A lejátszó beépített hangszórója erőteljes és precíz, ezáltal élvezheti és megoszthatja a szenzációs zene- és filmélményeket – bárhol és bármikor. Nincs szükség többé külső hangszórókra, ezáltal fokozza a megosztás örömét. A GoGEAR elmélyíti a szórakozás örömét.

 • 10,9 cm-es/4,3"-es WQVGA+ 16:9 érintőképernyő a nagyszerű szórakozáshoz

  10,9 cm-es/4,3"-es WQVGA+ 16:9 érintőképernyő a nagyszerű szórakozáshoz

  A GoGEAR MP4 videolejátszó kiemelkedő képminőséget biztosít 10,9 cm/4,3" méretű WQVGA + 16:9-es érintőképernyőjével. Minden filmje és fényképe tiszta, élénk képpel jelenik meg, a színes menü pedig rendkívül egyszerűvé teszik a zenefájlok böngészését. Fokozza a szórakozás élményét a GoGEAR lejátszóval most.

 • Érintőképernyős vezérlés az egyszerű és intuitív navigációhoz

  Érintőképernyős vezérlés az egyszerű és intuitív navigációhoz

  Érezzen rá a GoGear hordozható lejátszó egyszerű és intuitív vezérlésére, amelyhez csak ujjai finom érintésére van szükség. Intuitív érintőképernyős interfészén valódi felüdülés a navigálás, akár a zenelejátszási funkciók vezérléséről, a video- és képgyűjteményben való böngészésről vagy egy rádióadó kiválasztásáról legyen szó. Kattintson közvetlenül a lejátszó képernyőjére, és navigáljon gyorsan a menük között, miközben mappáira is vethet egy pillantást. Ezt hívjuk mi egyszerűen tökéletesnek.

 • microSD kártyafoglalat a memória bővítéséhez akár 32 GB-ra

  microSD kártyafoglalat a memória bővítéséhez akár 32 GB-ra

  A kicsi az szép is, ha mobilkészülékről van szó, memóriakapacitás esetében azonban ez nem így van. GoGEAR lejátszójával mindkét világ legjavát élvezheti, és ehhez csak a microSD kártya behelyezése szükséges. A microSD kártya második külső meghajtóként működik, amikor a lejátszó számítógéphez csatlakozik a fájlátvitel érdekében. Vásárolhat akár 32 GB tárhelyű memóriakártyát, és ezzel megnövelheti a GoGEAR memóriakapacitását. Ezután egyszerűen töltse fel a kártyát a kívánt tartalommal, dugja be a lejátszóba – és sosem kell a szórakozási lehetőségek kiapadásától tartania.

 • FM rádió 30 programhellyel a zenei lehetőségek bővítéséhez

  FM rádió 30 programhellyel a zenei lehetőségek bővítéséhez

  A digitális FM rádió további zenei lehetőségeket kínál GoGear lejátszóján található zenei gyűjteménye mellé. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg, és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. Akár 30 programozott rádióállomás eltárolásával lehetősége van arra, hogy kedvenc csatornáit akárhol hallgathassa.

 • Beépített állvány a kényelmes, kéz nélküli nézegetéshez

  Beépített állvány a kényelmes, kéz nélküli nézegetéshez

  A GoGEAR MP4 videolejátszóhoz beépített, kényelmesen használható állvány tartozik, így a szórakozás pihentető, és a kezét sem kell használnia. A masszív állvány egyszerűen kiemelkedik, így a lejátszót az asztalra helyezheti a nézegetéshez – bárhol, bármikor. Ha kész, egyszerűen tolja vissza az állványt a nyílásába. A GoGEAR lejátszóval tényleg hátradőlhet és pihenhet.

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez GoGear lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – sőt akár dalszövegeket is. Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

Összes specifikációt mutat
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Támogatja a WMA DRM10-zel kompatibilis letöltési és előfizetéses szolgáltatásokat
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Philips-től

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: