vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  Lüktető ritmusok, ragyogó fények

  Engedje szabadjára a ritmust! A Philips Shoqbox SB300 kirobbanó, lüktető mélyhangokat biztosít az iker mélyhangsugárzókon keresztül. Emelje meg az energiaszintet a ritmusra pulzáló fényekkel! Strapabíró, ütésálló és vízálló – így bárhol lehet a buli! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

ShoqBox vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

Bluetooth®, Vízálló, ütésálló, Többszínű fények SB300B/00 Hasonló termékek

Lüktető ritmusok, ragyogó fények

 • Kirobbanó ritmusok törnek keresztül az iker mélyhangsugárzókon

  Kirobbanó ritmusok törnek keresztül az iker mélyhangsugárzókon

  Az 1,5"-es, szélessávú, előre sugárzó hangszóró-meghajtóval és a mindkét oldalán elhelyezett nagy iker mélyhangsugárzókkal, melyek az extra mélyhangkiemelésről és -kiterjesztésről gondoskodnak, a ShoqBox SB300 az erőt és a lenyűgöző precizitást ötvözi.

 • Kapcsolja fel a fényeket! Többszínű fények ragyognak a ritmussal

  Kapcsolja fel a fényeket! Többszínű fények ragyognak a ritmussal

  Vegye körül magát fénnyel, és érezze a dübörgő ritmusok és ragyogó fények erejét. Az ütem ritmusára pulzáló több szín életre kelti a zenéjét, és újabb dimenziót nyit meg a bulija számára. Ha pedig szívesebben táncol a sötétben, úgy is rendben – csak használja a kapcsolót, és a fények kialszanak.

 • Kültéri, masszív és strapabíró, ütésálló, vízálló kialakítással

  Kültéri, masszív és strapabíró, ütésálló, vízálló kialakítással

  Tartós és masszív kialakítás, mely bármilyen kalandhoz megfelel. Vigye az utcákra vagy a vadonba. Ez a hangszóró jól bírja az ilyen körülményeket. Megfelel a szigorú IPX7 vízállósági szabványoknak – még víz alá is merülhet vele akár 1 méter mélyre, 30 percre. És ha leejtené a hangszórót, miközben a ritmus dübörög, ne aggódjon, ütésálló!

 • Erőteljes hangzás az előre sugárzó hangszóróból

  A méret nem befolyásolja a hang minőségét. Ez a strapabíró, vezeték nélküli, hordozható hangszóró egy erőteljes, 1,5"-es, teljes hangterjedelmű, előre sugárzó hangszóró-meghajtóval rendelkezik, amely a méretéhez képest hihetetlenül nagy hangerővel szól, ezáltal meglepően nagy hangot kap egy praktikus, kompakt csomagban.

 • A beépített akkumulátor folyamatosan biztosítja a bulit

  Hangosítsa ki a zenét – bárhol, bármikor. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy saját zeneszámait a tápkábel rendezgetése és a konnektorok keresgélése nélkül élvezhesse. Lelje örömét a zenehallgatásban, mostantól a hordozhatóság szabadságával.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját ezzel a hangsugárzóval.

 • Beépített mikrofon a kihangosított hívásokhoz

  Beépített mikrofonja révén a hangszóró akár kihangosított telefonként is működik. Bejövő hívás esetén a zenelejátszás szünetel, és Ön a hangszórón keresztül beszélhet. Bonyolíthat vele üzleti tárgyalást, vagy felhívhatja egy barátját egy buliból. Mindkét esetben remekül működik.

 • Audiobemenet szinte bármilyen eszköz egyszerű csatlakoztatásához

  Az audiobemeneti (Audio-in) csatlakoztatás lehetővé teszi a hordozható médialejátszók audiobemeneti tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az audiobemenet különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elegendő a hordozható MP3 lejátszót a hangrendszerhez csatlakoztatnia.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: