SoundRing vezeték nélküli hangsugárzó

  Vegye körül magát természetes, körülölelő hangzással

  Töltse be szobáját gyönyörűen természetes, magával ragadó hangzással. A Philips SB3700/10 SoundRing vezeték nélküli hangsugárzó képes vezeték nélkül fogadni a zenét az iPod Touch, iPhone vagy iPad készülékről, illetve a számítógép iTunes alkalmazásából – majd azt az egész szobában sugározni. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

SoundRing vezeték nélküli hangsugárzó

Bluetooth®, Beépített mikrofon hívásokhoz, Akkumulátoros, 16 W SB3700/10 Hasonló termékek

Vegye körül magát természetes, körülölelő hangzással

A hangzás bűvöletében

 • SoundRing a körülölelő hangzáshoz egy kompakt készülékből

  SoundRing a körülölelő hangzáshoz egy kompakt készülékből

  Valóban egyedi kivitelezésű, és úgy tervezték, hogy a hangzás a teljes teret betöltse. Egy központi basszus hangcsőből és négy nagy felbontású meghajtóból áll (kettő elölről sugárzó és kettő oldalsugárzó) neodímium mágnesekkel, hogy kiemelkedően tiszta hangot sugározzanak az egész szobában.

 • A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája a digitális jelfeldolgozás legújabb generációját használva megbízhatóan javítja a zene visszaadását. A zenei tartalom dinamikus elemzése és optimalizálása révén részletgazdagabb, melegebb hangzású zenei élményben lehet része.

 • Audiobemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Audiobemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Egyetlen egyszerű csatlakoztatással élvezheti a hordozható készülékeken és a számítógépen tárolt összes zenefájlt. Csak csatlakoztassa a készüléket a Philips készüléken található AUDIO-IN (3,5 mm-es) porthoz. A számítógépek esetében a csatlakoztatás jellemzően a headset kimenetről történik. A csatlakoztatást követően közvetlenül élvezheti a teljes zenei kollekciót a kiváló minőségű hangsugárzókon. A Philips egyszerűen nyújt jobb hangminőséget.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A hangszóró támogatja a Bluetooth-kapcsolaton keresztüli zenestreaminget. Ennek köszönhetően kiváló minőségben, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait Bluetooth-kompatibilis eszközén.

 • Beépített akkumulátor a még jobb hordozhatóságért

  A SoundRing hangsugárzó a nagyobb kényelem érdekében a hasonlóan stílusos tartozék állványon tölthető. Egyszerűen helyezze a hangsugárzót az állványra, és több órányi zenei élvezetben lehet része.

 • Beépített mikrofon a kihangosított telefonáláshoz

  Beépített mikrofonja révén a hangszóró akár kihangosított telefonként is működik. Bejövő hívás esetén a zenelejátszás szünetel, és Ön a hangszórón keresztül beszélhet. Bonyolíthat vele üzleti tárgyalást, vagy felhívhatja egy barátját egy buliból. Mindkét esetben remekül működik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: