Monitortalp felhőalapú monitorhoz

  SB4B1927VB/00 Hasonló termékek

  Egyszerű, biztonságos és környezetbarát

  Korszerű IT ezzel a zéró kliens, "minden-az-egyben" (all-in-one) használatra kész megoldással. Csatlakoztassa az aktuális monitort, és integrálja a VMware környezettel a maximális rugalmasságért. Rugalmasságának, kezelhetőségének és tökéletes biztonságosságának köszönhetően ez a legintelligensebb IT megoldás. Összes előny megtekintése

  SB4B1927VB/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Monitortalp felhőalapú monitorhoz

19"-29"-es/48-73 cm-es monitorhoz, Állítható magasságú, VMware technológiához SB4B1927VB/00 Hasonló termékek

Egyszerű, biztonságos és környezetbarát

 • SmartErgoBase a kedvezőbb ergonómiáért

  SmartErgoBase a kedvezőbb ergonómiáért

  A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • VDI All-in-One az egyszerűség érdekében

  VDI All-in-One az egyszerűség érdekében

  Az alkalmazottaknak egy letisztult, megbízható számítástechnikai megoldásra van szükségük. Az IT szervezeteknek biztosítaniuk kell a hardverteljesítmény, adathozzáférés és -biztonság fenntarthatóságát, illetve csökkenteniük kell a költségeket. A Virtuális asztali infrastruktúrával (VDI) az IT szervezetek az összes adatot és szoftvert a központi szerveren tárolhatják, a felhasználói oldalon pedig egy egyszerű, All-in-One klienst telepíthetnek. A felhasználó asztalán felszabadul a hely, a szerveren tárolt adatok biztonságosan megtekinthetők a kliensről, a kliensre fordított IT erőforrások pedig nagymértékben csökkennek.

 • VMware-kompatibilitás a zökkenőmentes integrációért

  VMware-kompatibilitás a zökkenőmentes integrációért

  A VMware technológiához kifejlesztett Philips felhőalapú eszközök PCoIP technológiára épültek, amelynek révén zökkenőmentesen integrálhatók a VMware virtuális asztali infrastruktúrába (VDI). A VMware virtualizáló technológia a legkiforrottabb és legátfogóbb technológiát, páratlan megbízhatóságot és biztonságot, illetve a leggyorsabb és legegyszerűbb telepítést biztosítja.

 • Tera2 chipkészlet a hatékony teljesítményért

  Az új Tera2 chipkészletet a kedvezőbb hatékonyságot és teljesítményt szem előtt tartva fejlesztették ki. A Tera2 nem csupán akár ötször jobb pixelteljesítményt garantál az előző generációhoz képest, hanem kevesebb áramot is fogyaszt, kisebb sávszélességet használ és biztonságosabb.

 • SmartConnect zéró kliens az egyedülálló bővíthetőségért

  A SmartConnect zéró kliens csatlakozási lehetőségek tárházát kínálja (pl. kettős DVI kimenet a kétkijelzős bővíthetőség érdekében, mikrofon és audió a webértekezletek biztosításához, USB az univerzális kapcsolatokhoz és LAN a biztonságos hálózathoz), így gyors és rugalmas integrációt biztosít a meglévő hálózatokba.

 • Univerzális, zéró kliens kialakítás az energiamegtakarítás érdekében

  A növekvő energiaköltségek és a szűkülő IT költségvetés mellett a szervezetek keresik azokat a megoldásokat, amelyek csökkenthetik energiaköltségeiket. Az All-in-One zéró kliensek a tipikus kliensmonitor energiafogyasztásának töredékét használják. Ezáltal csökkenthető a környezetre gyakorolt hatás, és kiadások helyett szükséges fejlesztésekbe lehet befektetni.

 • Környezetbarát megoldás

  A Philips elkötelezte magát a környezetkímélő anyagok használata mellett a monitorgyártásban. A teljes műanyag burkolat, a fémváz és a csomagolás 100%-ban újrafelhasználható anyagú. Egyes típusoknál akár 65% újrafelhasznált műanyagot alkalmazunk. Az RoHS szabványok szigorú betartásával a mérgező anyagok, például ólom felhasználását jelentősen csökkentettük, illetve meg is szüntettük. A CCFL háttérvilágítású monitorok jelentősen kevesebb higanyt tartalmaznak, míg a LED-es háttérvilágítású monitorok egyáltalán nem tartalmaznak higanyt. További adatokért keresse fel a Philips weblapját: http://www.asimpleswitch.com/global/

Összes specifikációt mutat
 • A monitor nem tartozék

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: