USB-s dokkolóállvány

  SB4B1928UB/00 Hasonló termékek

  Univerzális egyszerűség

  Az univerzális notebook-dokkoló monitorállvány egyszerű portduplázást tesz lehetővé. Csatlakoztassa a minden igény szerint állítható dokkolóállványt a meglévő monitorhoz. Megnövelheti a látható munkaterületet, és minden perifériás eszközt csatlakoztathat ehhez az univerzális dokkolóhoz. Összes előny megtekintése

  SB4B1928UB/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

USB-s dokkolóállvány

19"-28"-es/48-71 cm-es monitorhoz, Állítható magasságú, USB csatlakozás SB4B1928UB/00 Hasonló termékek

Univerzális egyszerűség

monitorállvány és univerzális dokkoló egyben

 • Univerzális USB-s dokkoló minden notebookhoz

  Univerzális USB-s dokkoló minden notebookhoz

  A Philips innovatív dokkolós monitorállványa egyszerű és univerzális portduplázást tesz lehetővé bármilyen notebook számára, a vezetékrengeteg nélküli munkaterületért. Különösen jól illeszkedik a korlátozott számú csatlakozóval rendelkező, legújabb ultravékony notebookokhoz, beépített USB hubbal, Ethernet funkcióval, videokimenettel, és lehetőséget biztosít Önnek a video- és audiotartalmak továbbítására, valamint egy egyetlen USB kábeles csatlakozással Internethozzáférésre. Mivel az USB egy univerzális csatlakozó, a dokkoló gyakorlatilag bármilyen notebookkal használható, így nincs szükség az új notebookokhoz kínált drágább dokkolókra.

 • Egykábeles video- és audioátvitel notebookról

  Egykábeles video- és audioátvitel notebookról

  Szélesítse látóterét egyetlen kábellel. A notebookot és a dokkolót összekötő egyetlen USB használatával, HDMI és DisplayPort csatlakozón keresztül több monitort, illetve akár 4K UHD (3840 x 2160) felbontású kijelzőt csatlakoztathat a dokkolóhoz, ezáltal lehetővé téve a vezetékrengeteg nélküli, több monitoros munkaterületet a produktivitás növelése érdekében.

 • A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Kis magasság a keret és az asztal között a maximális olvasási kényelemért

  Kis magasság a keret és az asztal között a maximális olvasási kényelemért

  A SmartErgoBase talpnak köszönhetően a Philips monitor akár az asztal szintjéig is ledönthető, így kényelmes megtekintési szögtartományt nyújt. A kis magasság a keret és az asztal között tökéletes azoknak, akik bifokális, trifokális vagy progresszív lencsével rendelkező szemüveget hordanak a számítógépen való munkához. Emellett a nagyon eltérő magasságú személyek is fáradtság és megerőltetés nélkül nézhetik a monitort, és a kívánt szögben és magasságra állíthatják be.

 • Az állvány kompatibilis a VESA monitorokkal, az egyszerű beállításért

  Az állvány kompatibilis a VESA monitorokkal, az egyszerű beállításért

  Párosítsa az USB-s dokkolóállványt egy új Philips kereskedelmi monitorral, vagy frissítse a meglévő monitorokat. Ez a monitorállvány a Philips gyorskioldó rendszerével rendelkezik, és kompatibilis a VESA-szabványú (100 x 100 mm-es furatkiosztású) monitorokkal, egészen a 28 hüvelykes képernyőméretig.

 • Egyetlen USB 3.0 kábel dokkolja notebookját a képernyőhöz

  Egyetlen USB 3.0 kábel dokkolja notebookját a képernyőhöz

  Ez az innovatív, nagy méretű Philips kijelző egyszerű portduplázást tesz lehetővé bármilyen notebook számára. Különösen a korlátozott számú csatlakozóval rendelkező, legújabb Ultra book típusú eszközökhöz illeszkedik. A beépített USB 3.0 hubbal, Ethernet funkcióval és sztereó hangszórókkal rendelkező kijelző lehetőséget biztosít Önnek a video- és audiotartalmak továbbítására, valamint egy egyetlen USB-kábeles csatlakozással Internet- és belső hálózati hozzáférésre. Ezzel a továbbfejlesztett USB 3.0 vagy USB 2.0 „plug and play” csatlakozással kiterjesztheti munkaasztalát NBPC és Philips kijelzőinek együttes használatával, mindezt nehézkes felbontás-beállítások vagy kábelrengeteg nélkül.

 • Hozzáférés a perifériákhoz, a billentyűzethez és az egérhez a hubon keresztül

  Hozzáférés a perifériákhoz, a billentyűzethez és az egérhez a hubon keresztül

  Mostantól opcionális, teljes méretű billentyűzetet és egeret is csatlakoztathat ennek az innovatív Philips kijelzőnek az USB hubjához. Egyszerűen csatlakoztassa notebookját a kijelzőhöz egyetlen USB kábelen keresztül, és azonnal használatba veheti a csatlakoztatott további perifériákat, mint pl. külső HDD, fényképezőgép, USB meghajtó - a Full HD video-, audio-, és internetfunkciók mellett. Ha szeretné, továbbra is használhatja NBPC billentyűzetét és trackpad érintőlapját, a megszokott módon.

Összes specifikációt mutat
 • A monitor nem tartozék
 • A Philips dokkolóállvány a legtöbb Asus és Acer notebook számára töltési funkciót biztosít, a legtöbb Dell, HP és Lenovo notebook számára tápellátást nyújt, viszont töltési funkciót nem.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: