Hordozható hangszórók

  Hordozható hangszórók

  Nagy hangzás, kis méret

  A hordozható hangszórók tökéletesen illeszkednek a modern életstílushoz. Az ikerhangszórók egy univerzális, 3,5 mm-es audiobemeneten keresztül sztereóban sugározzák a zenét, a beépített akkumulátorral pedig bárhol meghallgathatja kedvenc dalait. Garantált zenei szórakozás! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nagy hangzás, kis méret

 • A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

  A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

  Hangosítsa ki a zenét – bárhol, bármikor. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy saját zeneszámait a tápkábel rendezgetése és a konnektorok keresgélése nélkül élvezhesse. Lelje örömét a zenehallgatásban, mostantól a hordozhatóság szabadságával.

 • 4 W RMS kimeneti összteljesítmény

  4 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított effektív teljesítményt jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Kiváló minőségű sztereó hang a jobb zeneélményért

  Kiváló minőségű sztereó hang a jobb zeneélményért

  Ezek a hordozható ikerhangszórók természetes sztereó hangzást biztosítanak, ha egymástól távolabb helyezi el őket. A hatás így sokkal élethűbb és élvezhetőbb.

 • Egyetlen kábel töltéshez és lejátszáshoz

  Egyetlen kábel töltéshez és lejátszáshoz

  A Philips hangszóróhoz egyetlen kábel tartozik az akkumulátor feltöltéséhez és az aux-in zenelejátszáshoz. Élvezze a páratlan jelminőséget kábelrengeteg nélkül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: