USB

  Pronto

  Házimozi-kezelőpanel

  Kiemelkedő hatékonyság, rugalmas vezérlés

  Otthona és szórakoztatóeszközei hatékony vezérlő megoldása, tökéletesen az Ön és családja szükségleteihez igazítható.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kiemelkedő hatékonyság, rugalmas vezérlés

 • Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Az egygombos kezelés több parancs végrehajtását teszi lehetővé egyetlen gombnyomással, makró segítségével. A makró több előre programozott parancsot rendel egy gombhoz, így egy egész parancssorozat kiadásához is elegendő egyetlen gombnyomás.

 • Kiterjedt infravörös kód adatbázis a legtöbb készülékhez és márkához

  Az általános IR kód adatbázis egy adott távvezérlőbe épített infravörös kódok könyvtára. Ezzel a funkcióval a távvezérlő egyes kódok betanulása nélkül képes vezérelni készülékét. Csak válassza ki az adatbázisból az eszköznek megfelelő kódkészletet, hogy szinte bármilyen ma kapható audio- és videorendszert irányíthasson, gyártótól és típustól függetlenül.

 • Kényelmes IR tanítás másik távvezérlőről

  A tanulási funkció azt jelenti, hogy egy távvezérlő képes érzékelni és megtanulni egy másik távvezérlő által kiadott jelet. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani.

 • A RF falakon keresztül és más szobákból is működik

  A rádió technológia lehetővé teszi a takarás miatt nem látható eszközök használatát is, pl. falakon vagy más tárgyakon keresztül. Kétféle rádiós technológiát használnak távirányítókban: RF-komponens és RF-infravörös kapcsolatot.

 • Újabb funkciók szoftverfrissítés segítségével

  Annak érdekében, hogy készüléke naprakész maradjon és több funkcióval rendelkezzen, újonnan megjelent szoftvereket tölthet le. Csatlakoztassa készülékét közvetlenül vagy PC-n keresztül az Internetre, és indítson el egy segédprogramot.

 • A Szürkeskálás LCD kijelző valós, könnyen használható gombokkal

  Készítsen saját felületet szürke árnyalatokból! A parancsok és gombok könnyen kiválaszthatóak az érintőképernyővel.

 • PC szoftver az egyéni kezelői felületek létrehozásához

  A csomag tartalmazza a szoftvert a személyi számítógéphez a távoli felhasználói interfész testreszabásához, vagyis saját képernyők létrehozásához és személyes megjelenés kialakításához. A szoftver telepítése és a saját felhasználói interfész létrehozása után töltse le a távoli eszközre vagy az RS232, USB kábelen keresztül, vagy pedig vezeték nélküli megoldással!

 • Az LCD-képernyő háttérvilágítással rendelkezik, így sötétben jól látható

  A háttérvilágítás olyan funkció, amely megvilágítja az LCD képernyőt vagy billentyűzetet, hogy sötétben is lehessen használni. A háttérvilágítás két legelterjedtebb fajtája a LED és az elektrolumineszcens (EL) világítás. A LED háttérvilágítású távvezérlők rendszerint fényesek, egyenetlenül sárga vagy zöld színűek, míg az EL panelek egyenletesen kék, fehér vagy zöld árnyalatúak.

 • Akkumulátorcsere esetén nem vesznek el a beállítások és kódok.

  Minden beállítás és megtanult kód egy törölhetetlen memóriába kerül, melynek a kódok és beállítások eltárolásához nincs szüksége áramellátásra.

 • A fényérzékelő adott fényerőnél beállítja a háttérvilágítást

  A fényérzékelő, amely bekapcsolja a háttérvilágítást, ha az egy bizonyos fényerőt elér.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: