vezeték nélküli hangsugárzó

  vezeték nélküli hangsugárzó

  Erős, dinamikus hangzás

  Az erőteljes hangzást támogató, Bluetooth-kapcsolat nyújtotta vezeték nélküli zenetovábbítás. A Bass Reflex rendszerű hangszórók erőteljes, mélyebb basszushangot adnak. Az AA elemek, illetve a tápfeszültség sokoldalú használatot biztosít, bárhol is tartózkodik éppen. Egy hangszóró, amely tökéletesen illeszkedik az Ön életstílusához. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Erős, dinamikus hangzás

Vezeték nélküli zenestreaming

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • Bármilyen Bluetooth-kompatibilis készülékkel működik

  Bármilyen Bluetooth-kompatibilis készülékkel működik

  A Bluetooth egy robusztus és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • A Bass Reflex rendszerű hangsugárzók erőteljes, mélyebb basszusokat nyújtanak

  A Bass Reflex rendszerű hangsugárzók erőteljes, mélyebb basszusokat nyújtanak

  A hangszóró mögött található egy kamra, amely az akusztikus hangolású nyílások felé vezeti a levegőt, erőteljesebbé és valóságosabbá téve a mélyhangok megszólalását.

 • Okostelefonokhoz, számítógépekhez és hordozható készülékekhez ideális

  Okostelefonokhoz, számítógépekhez és hordozható készülékekhez ideális
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: