Lumea Comfort

  IPL szőrtelenítő rendszer

  Kompakt megoldás IPL-technológiával

  A Philips Lumea Comfort IPL szőrtelenítő rendszer lenyűgöző módon megakadályozza a szőrszálak újranövekedését az arcon és a test teljes felületén. A rendszeresen alkalmazott gyengéd fényimpulzusoknak köszönhetően mindennap élvezheti bőre simaságát. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lumea Comfort IPL szőrtelenítő rendszer

A testen és az arcon való használathoz, 22 perc a lábszárak kezelésére, Élettartam >100 000 fényimpulzus, Kompakt, vezetékes kivitel SC1981/00 Hasonló termékek

Kompakt megoldás IPL-technológiával

a szőrszálak újranövekedése ellen, a sima bőrért

 • Élvezze mindennap bőre simaságát!

  Élvezze mindennap bőre simaságát!

  A Philips Lumea gyengéd fényimpulzusokat bocsát ki a szőrszál gyökeréhez. Ennek hatására a szőr természetes módon kihullik és az újranövekedés gátolva van. Ha rendszeresen megismétli a kezelést, a bőre mindennap sima lesz.

 • Egyszerűen hatékony

  Egyszerűen hatékony

  Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy alig négy, kéthetente végzett kezelés hatására jelentősen csökkent a szőrzet, sima bőrfelületet eredményezve. Az eredmények fenntartása érdekében egyszerűen ismételje meg a kezelést, ha szükséges. A kezelések között eltelt idő változhat a szőrszálak egyéni újranövekedése szerint. – A kép nagyításához kattintson a képre az oldal tetején található képgalériában

 • Biztonságos használatra tervezve, otthona kényelmében

  Biztonságos használatra tervezve, otthona kényelmében

  A Philips Lumea Comfort egy innovatív fényalapú technológiát, az IPL-t (intenzív pulzáló fény) alkalmazza, amelyet professzionális szépségszalonokban használt technológiából fejlesztettek ki. A Philips módosította ezt a technológiát, hogy Ön azt otthona biztonságában és kényelmében is hatékonyan használhassa. A Philips bőrápolási szakemberekkel szorosan együttműködve fejlesztette ki ezt a technológiát. Több mint 10 éven keresztül átfogó fogyasztói kutatást végeztünk az IPL technológián több mint 2000 nő segítségével.

 • Különböző haj- és bőrtípusokhoz

  Különböző haj- és bőrtípusokhoz

  A Philips Lumea Comfort hatékony eredményeket ér el (természetes) sötét szőke, barna és fekete szőrzettípusokon. Ahogyan más fényalapú kezelések esetében is tapasztalható, a Lumea Comfort NEM hatékony vörös, világos szőke és fehér/ősz szőrzeten alkalmazva. – A kép nagyításához kattintson a képre az oldal tetején található képgalériában

 • Biztonságos és hatékony az érzékenyebb részéken is

  Biztonságos és hatékony az érzékenyebb részéken is

  Nyugodtan használhatja az arc (felső ajak, áll) és a test szőrtelenítésére (lábak, hónalj, bikinivonal, has és karok).

 • Öt állítható fényenergia-beállítás

  Öt állítható fényenergia-beállítás

  A Philips Lumea Comfort öt állítható fényenergia-beállításának köszönhetően biztosított a gyengéd, ugyanakkor hatékony kezelés. Megfelelően alkalmazva a Philips Lumea IP-kezelése biztonságos és gyengéd, még érzékeny bőrön és kényes területeken is.

 • Bőrszínérzékelő

  Bőrszínérzékelő

  Az egyedülálló bőrszínérzékelő minden egyes munkamenet előtt – alkalmanként munkamenet közben – feltérképezi a kezelt bőrszínt. Ha olyan bőrszínt fedez fel, mely túl sötét a Lumea Comfort számára, automatikusan felhagy az impulzuskibocsátással.

 • „Slide and flash” mód a még kényelmesebb alkalmazhatóság érdekében

  „Slide and flash” mód a még kényelmesebb alkalmazhatóság érdekében

  A kényelmesebb és folyamatos alkalmazás érdekében a Lumea Comfort csúsztatott mozgást tesz lehetővé.

 • Nincs szükség cserealkatrészekre, nincs extra költség

  Nincs szükség cserealkatrészekre, nincs extra költség

  A Philips Lumea Comfort egy teljes körű megoldás, és a dobozból kivéve azonnal üzemkész. Ami még ennél is fontosabb, nincs szükség cserelámpára vagy gélekre.

 • A Lumea termékcsalád legkisebb és legkönnyebb készüléke

  A Philips Lumea Comfort a Lumea termékcsalád legkisebb és legkönnyebb készüléke. Könnyű tartani és könnyen elérhető vele minden kezelni kívánt terület.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: