Lumea Precision Plus

IPL szőrtelenítő készülék

  Lumea Precision Plus

  IPL szőrtelenítő készülék

  Az ideális megoldás a szőrszálak újranövekedésének megelőzésére

  A Philips Lumea IPL rendszer a leghatékonyabb vezeték nélküli IPL-megoldás, amely lenyűgöző módon megakadályozza a szőrszálak újranövekedését az arcon és a testen. A rendszeresen alkalmazott gyengéd fényimpulzusoknak köszönhetőn minden nap élvezheti bőre simaságát. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lumea Precision Plus IPL szőrtelenítő készülék

Testen, arcon, bikinivonalon használandó, 15 perc a lábszárak kezelésére, Élettartam >140 000 fényimpulzus, Vezeték nélküli kialakítás SC2008/11 Hasonló termékek

Az ideális megoldás a szőrszálak újranövekedésének megelőzésére

sima bőr érdekében, otthon is

 • Élvezze mindennap bőre simaságát!

  Élvezze mindennap bőre simaságát!

  A Philips Lumea gyengéd fényimpulzusokat bocsát ki a szőrszál gyökeréhez. Ennek hatására a szőr természetes módon kihullik és az újranövekedése gátlódik. Ha rendszeresen megismétli a kezelést, a bőre mindennap sima lesz.

 • Egyszerűen hatékony

  Egyszerűen hatékony

  Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy alig négy, kéthetente végzett kezelés hatására jelentősen csökkent a szőrzet, sima bőrfelületet eredményezve. Az eredmények fenntartása érdekében egyszerűen ismételje meg a kezelést, ha szükséges. A kezelések közötti idő változhat a szőrszálak egyéni újranövekedésének üteme szerint.

 • Biztonságos használatra tervezve, otthona kényelmében

  Biztonságos használatra tervezve, otthona kényelmében

  A Philips Lumea egy innovatív fényalapú technológiát, az IPL-t (intenzív pulzáló fény) alkalmazza, amelyet professzionális szépségszalonokban használt technológiából fejlesztettek ki. A Philips módosította ezt a technológiát, hogy Ön azt otthona kényelmében is biztonságosan és hatékonyan használhassa. A Philips a világ vezető bőrgyógyászaival szorosan együttműködve fejlesztette ki ezt az áttörést hozó szőreltávolító rendszert. Több mint 10 éven keresztül átfogó fogyasztói kutatást végeztünk több mint 2000 nő segítségével.

 • Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyaránt

  Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyaránt

  A Philips Lumea hatékony eredményeket ér el (természetes) sötét szőke, barna és fekete szőrzettípusokon. Ahogyan más fényalapú kezelések esetében is tapasztalható, a Philips Lumea NEM hatékony vörös, világos szőke és fehér/ősz szőrzeten alkalmazva. A Philips Lumea szintén NEM alkalmas nagyon sötét bőrtípusokhoz.

 • Biztonságos és hatékony az érzékenyebb területeken is

  Biztonságos és hatékony az érzékenyebb területeken is

  Nyugodtan használhatja az arc (felső ajak, áll és pajesz) és a test szőrtelenítésére (lábak, hónalj, bikinivonal, has és karok).

 • Nagyobb testszőrtelenítő tartozék a gyorsabb kezelés érdekében

  Nagyobb testszőrtelenítő tartozék a gyorsabb kezelés érdekében

  A nagyobb testszőrtelenítő tartozék gyorsabb kezelést tesz lehetővé az olyan nagyobb területeken, mint pl. a lábak.

 • Arckezelő tartozék az arcszőrzet biztonságos kezeléséhez

  Arckezelő tartozék az arcszőrzet biztonságos kezeléséhez

  Az arckezelő tartozék saját, egyedi tervezésű beépített fényszűrővel rendelkezik a felső ajak, áll és pajesz biztonságos és kényelmes kezeléséhez. Használható a test más érzékeny területein is, például a hónaljon és a nehezen elérhető területeken.

 • Tartozék a bikinivonal-környék szőreinek speciális kezeléséhez

  Tartozék a bikinivonal-környék szőreinek speciális kezeléséhez

  Bikinivonal-formázó tartozék, a bikinivonal-környék szőreinek hatásos kezeléséhez. Az ezen a területen található szőrzet jellemzően erősebb és vastagabb a lábszőröknél.

 • Öt állítható fényenergia-beállítás

  Öt állítható fényenergia-beállítás

  A Philips Lumea öt állítható fényenergia-beállításának köszönhetően biztosított a gyengéd, ugyanakkor hatékony kezelés. Megfelelően alkalmazva a Philips Lumea IPL-kezelése biztonságos és gyengéd, még érzékeny bőrön és kényes területeken is.

 • Vezeték nélküli kényelem

  Vezeték nélküli kényelem

  A Lumea egyedülálló vezeték nélküli kialakítása tökéletes megoldás a szőrtelenítésre váró területek kezelésére, bármikor.

 • Nincs szükség cserealkatrészekre, nincsenek rejtett költségek

  Nincs szükség cserealkatrészekre, nincsenek rejtett költségek

  A Philips Lumea egy teljes körű megoldás, és a dobozból kivéve azonnal üzemkész. Ami még ennél is fontosabb, nincs szükség cserelámpára vagy gélekre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: