VisaPure

  Anti Blemish kefefej

  Kefefej bőrhibákra hajlamos bőrtípusokhoz

  Az Anti blemish kefefej csökkenti a bőr zsírosságát és eltávolítja az elhalt hámsejteket, amelyek a pórusok eltömődését okozhatják. A hosszú, puha sörték gyengéd tisztítást biztosítanak, és a bőrhibákra hajlamos, érzékeny bőr igényeit is szem előtt tartják. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

VisaPure Anti Blemish kefefej

A bőrhibákra hajlamos bőrtípusokhoz, Mindennapos használatra, 3 havonta cserélje, Könnyen cserélhető SC5994/00 Hasonló termékek

Kefefej bőrhibákra hajlamos bőrtípusokhoz

 • Növeli a kedvenc bőrápoló termékeinek felszívódását

  Növeli a kedvenc bőrápoló termékeinek felszívódását

  Ha VisaPure készülékkel tisztítja bőrét, több sminkmaradványt és elhalt hámsejtet tud eltávolítani. A mélytisztító hatásnak köszönhetően kedvenc bőrápoló termékei, például a krémek, szérumok és esszenciák jobban beszívódnak a bőrbe.

 • Kefe bőrhibákra hajlamos bőrtípusokhoz

  Hatékony és gyengéd tisztítás a bőrhibákra hajlamos bőrtípusokhoz. A kefe a kezéhez képest alaposabban eltávolítja a zsírt és az elhalt hámsejteket, miközben különösen kíméletes az érzékeny bőréhez. A sörték vékonyak, hosszúak, a végük pedig kétszeresen polírozott, melynek köszönhetően a gyengédebb tisztítási hatás érdekében csökken a súrlódás a bőr felületén. Rendkívül kíméletes módszer a tiszta és egészséges megjelenésű bőr eléréséhez. Bőrgyógyászok közreműködésével kifejlesztve.

 • Bőrgyógyászokkal együttműködésben kifejlesztve

  Az Anti blemish kefe fejlesztési szakaszába vezető bőrgyógyászokat vontunk be, hogy higiénikus, a bőrhibákra hajlamos bőrtípusokon biztonsággal használható kefét hozhassunk létre.

 • Az arctisztító kefe sörtéinek egyedülálló kompozíciója

  A VisaPure kefék egyedülálló 5 az 1-ben kefetechnológiával rendelkeznek. Minden egyes sörte kétszer polírozott, így selymesen puha végeik sima csúszást garantálnak. A VisaPure sörték extra hosszúak, hogy gondoskodhassanak bőre abszolút kényelméről. A hatékonyság biztosítása érdekében a VisaPure sörték akár 3-szor kisebbek a pórusoknál, így a sűrű sörékkel rendelkező kefe egyetlen kezeléssel még több pórus elérésére képes, ezáltal puha, felemelő érzést biztosít tisztítás közben. A sörték kifejezetten vízálló anyagból készülnek.

 • Könnyen rápattintható kefefej

  Egyszerűen feltehető, és kompatibilis az összes Philips VisaPure készülékkel.

 • 3 havonta cserélje

  A legjobb eredmény érdekében 3 havonta cserélje a kefét. A kefe cseréje egyszerű: csak húzza le a kefét a készülékről.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: