MultiLife

  Akkutöltő

  Kétórás nagysebességű útikészlet

  Az utazáshoz ideális töltő teljesen kompakt, és két további hálózati adapterrel rendelkezik, azaz mindössze két óra alatt töltheti fel AA és AAA akkumulátorait bárhol a világon. 1–4 akkumulátort tölt egyszerre.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kétórás nagysebességű útikészlet

 • AA és AAA akkumulátorok töltése egyetlen töltővel

  A töltő AA és AAA akkumulátorok töltésére alkalmas.

 • Az AC/DC a világ minden táján használható

  Az AC/DC adapter 100 és 240 V közötti bemeneti feszültség kezelésére alkalmas. Egyszerűen csatlakoztatva az országnak megfelelő átalakítót, a töltő a világ minden pontján használható.

 • Megakadályozza az akkumulátorok túltöltését

  A speciális érzékelő észleli, amikor az akkumulátorok teljesen feltöltődtek, és a töltőt átkapcsolja csepptöltésre, hogy akkumulátorait teljesen feltöltött és használatra kész állapotban tartsa. A túltöltés elleni védelem meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát, mert megakadályozza a túltöltés okozta károsodást.

 • Tartsa az akkumulátorokat mindig használatra készen

  Minden akkumulátorra jellemző probléma, hogy a töltöttségi szint az idő múlásával használat nélkül is csökken. Az automatikus indítású csepptöltésnek köszönhetően azonban akkumulátorai mindig feltöltött és használatra kész állapotban lesznek, ha a hálózatra csatlakoztatott töltőben tárolja őket.

 • Univerzális dugóval a világ minden táján használható

  A két mellékelt adaptert az eredeti hálózati tápegységhez csatlakoztatva a töltőt brit vagy amerikai fali aljzatot használó országokban is használhatja.

 • 2300 mAh-s AA akkumulátorokkal

  A 2300 mAh energiával az audiolejátszó és a digitális fényképezőgép hosszabb ideig működik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: