MultiLife

  Akkutöltő

  Teljes töltés akár 90 perc alatt

  Digitális kamerája AA és AAA akkumulátorait akár 90 perc alatt feltöltheti. A vékony kialakítású töltővel 1-4 darab AA vagy AAA akkumulátort tölthet egyszerre. Az intelligens megszakító leállítja a folyamatot, amikor az akkumulátor feltöltődött, megakadályozva ezzel károsodását. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Teljes töltés akár 90 perc alatt

 • Stílusos, kellemes és kompakt kialakítás

  A különleges stílusos és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyebb a töltővel utazni és használata még több élményt nyújt.

 • 2, illetve 4 akkumulátort tölthet vele egyidejűleg

  A töltővel 2, illetve 4 akkumulátort tölthet egyszerre.

 • Az AC/DC a világ minden táján használható

  Az AC/DC adapter 100 és 240 V közötti bemeneti feszültség kezelésére alkalmas. Egyszerűen csatlakoztatva az országnak megfelelő átalakítót, a töltő a világ minden pontján használható.

 • Megakadályozza az akkumulátorok túltöltését

  A speciális érzékelő észleli, amikor az akkumulátorok teljesen feltöltődtek, és a töltőt átkapcsolja csepptöltésre, hogy akkumulátorait teljesen feltöltött és használatra kész állapotban tartsa. A túltöltés elleni védelem meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát, mert megakadályozza a túltöltés okozta károsodást.

 • Tartsa az akkumulátorokat mindig használatra készen

  Minden akkumulátorra jellemző probléma, hogy a töltöttségi szint az idő múlásával használat nélkül is csökken. Az automatikus indítású csepptöltésnek köszönhetően azonban akkumulátorai mindig feltöltött és használatra kész állapotban lesznek, ha a hálózatra csatlakoztatott töltőben tárolja őket.

 • A 2100 mAh AA akkumulátorok tartozékok.

  A 2100 mAh energiával az audiolejátszó és a digitális fényképezőgép hosszabb ideig működik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: