MultiLife

  Akkutöltő

  Teljes töltés akár 100 perc alatt

  Töltse fel az AA és AAA NiMH akkumulátorait akár 100 perc alatt. A töltő 2-4 akkumulátor egyidejű töltésére alkalmas. Speciális biztonsági jellemzői megakadályozzák azok túltöltését. 4 darab AA 2450 mAh-s NiMH tartozék akkumulátor. Minden típus töltésére alkalmas. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Teljes töltés akár 100 perc alatt

energiatakarékos

 • Stílusos, kellemes és kompakt kialakítás

  A különleges stílusos és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyebb a töltővel utazni és használata még több élményt nyújt.

 • AA és AAA akkumulátorok töltése egyetlen töltővel

  A töltő AA és AAA akkumulátorok töltésére alkalmas.

 • Az AC/DC a világ minden táján használható

  Az AC/DC adapter 100 és 240 V közötti bemeneti feszültség kezelésére alkalmas. Egyszerűen csatlakoztatva az országnak megfelelő átalakítót, a töltő a világ minden pontján használható.

 • Megakadályozza az akkumulátorok túltöltését

  A speciális érzékelő észleli, amikor az akkumulátorok teljesen feltöltődtek, és a töltőt átkapcsolja csepptöltésre, hogy akkumulátorait teljesen feltöltött és használatra kész állapotban tartsa. A túltöltés elleni védelem meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát, mert megakadályozza a túltöltés okozta károsodást.

 • Biztosítja az akkumulátor megfelelő behelyezését a töltőbe

  Biztonságosan és egyszerűen használhatja töltőjét, mert az kialakításának köszönhetően megakadályozza a rosszul behelyezett akkumulátorok töltését és károsodását.

 • A beépített időzítő megakadályozza az akkumulátorok túltöltését

  A beépített biztonsági időzítő leállítja a töltést, amikor az akkumulátorok feltöltődtek. Ezzel megakadályozza a túltöltés okozta károsodást, így meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát.

 • Tartsa az akkumulátorokat mindig használatra készen

  Minden akkumulátorra jellemző probléma, hogy a töltöttségi szint az idő múlásával használat nélkül is csökken. Az automatikus indítású csepptöltésnek köszönhetően azonban akkumulátorai mindig feltöltött és használatra kész állapotban lesznek, ha a hálózatra csatlakoztatott töltőben tárolja őket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: