Power2Go

  Vészhelyzeti telefontöltő

  Ennek a vészhelyzeti telefontöltőnek a segítségével sosem fogy ki az áramellátás, amikor vonaton, repülőtéren, állomáson vagy olyan helyen tartózkodik, ahol nincs fali aljzat. Sose maradjon áramellátás nélkül - töltse fel készülékét bárhol, bármikor! Beszéljen addig, ameddig csak szeretne. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vészhelyzeti telefontöltő

 • Akár 30 perc beszélgetési idő a mobiltelefonon

  Ezzel az áramforrással könnyedén elkerülheti, hogy lemerüljön a mobiltelefonja. Teljesen feltöltött akkumulátorral 30 perc beszélgetési időt tesz lehetővé, amelynek során nincs szükség fali aljzatra.

 • A legtöbb márkához csatlakozóvég tartozik.

  A tartozékként kapott felcserélhető csatlakozóvégeknek köszönhetően az eszköz a legkülönfélébb márkájú hordozható eszközök többségével teljes mértékben kompatibilis. Egyszerűen válassza ki a hordozható eszközéhez illő csatlakozóvéget!

 • Töltési állapotot jelző LED-fény

  A világító LED-jelzőfények révén tájékozódhat az eszköz töltési állapotáról. Amikor az összes LED-jelzőfény világít, biztos lehet benne, hogy az eszköz teljes mértékben fel van töltve, ezért kihúzhatja a csatlakozódugót a fali aljzatból, megakadályozva a szükségtelen energiafogyasztást.

 • Használatra kész, mivel nem igényel töltést

  A tökéletes kényelem érdekében ez az áramforrás az ExtremeLife elem behelyezése után azonnal használható.

 • Kompakt kialakítás az egyszerű szállíthatóságért, amikor úton van

  A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyedén magával viheti az áramforrást, amikor úton van.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: