Power2Go

  Hordozható áramforrás

  Ezzel a kompakt kialakítású töltővel sosem fogy ki az áramellátás, amikor vonaton, repülőtéren, állomáson vagy olyan helyen tartózkodik, ahol nem áll rendelkezésre fali aljzat. Sose maradjon energia nélkül - töltse fel készülékét bárhol, bármikor! Dolgozzon, beszéljen vagy játsszon addig, ameddig csak szeretne. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható áramforrás

Bárhol feltöltheti hordozható eszközeit

 • Behúzható kábel az ügyes tároláshoz

  Behúzható kábel az ügyes tároláshoz

  Amikor nem használja az áramforrást, a kábelt automatikusan visszahúzhatja, megakadályozva a kábel összegubancolódását.

 • Akár 60 óra hordozható energiát biztosít

  Ezzel az áramforrással könnyedén elkerülheti, hogy hordozható eszköze - például laptopja - útközben lemerüljön. Ez az áramforrás teljesen feltöltött állapotban akár 60 órán keresztül is biztosítja az áramellátást – nincs szükség fali aljzatra.

 • A legtöbb márkához csatlakozóvég tartozik.

  A tartozékként kapott felcserélhető csatlakozóvégeknek köszönhetően az eszköz a legkülönfélébb márkájú hordozható eszközök többségével teljes mértékben kompatibilis. Egyszerűen válassza ki a hordozható eszközéhez illő csatlakozóvéget!

 • Laptophoz használható különféle csatlakozóvégek mellékelve

  A tartozékként kapott cserélhető csatlakozóvégeknek köszönhetően az eszköz a legkülönfélébb márkájú laptopok többségével teljes mértékben kompatibilis. Egyszerűen válassza ki a laptopjához illő csatlakozóvéget!

 • Töltési állapotot jelző LED-fény

  A világító LED-jelzőfények révén tájékozódhat az eszköz töltési állapotáról. Amikor az összes LED-jelzőfény világít, biztos lehet benne, hogy az eszköz teljes mértékben fel van töltve, ezért kihúzhatja a csatlakozódugót a fali aljzatból, megakadályozva a szükségtelen energiafogyasztást.

 • A LED-jelzőfények az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzik

  A tesztgomb megnyomásakor az akkumulátor kapacitását jelző LED-fény az akkumulátor töltöttségi szintjét és az újratöltés szükségességének idejét mutatja.

 • Tároláshoz és szállításhoz használható praktikus hordtáskával együtt

  Az eszközhöz kapott tartozék hordtáska kényelmes és hasznos is egyben, mivel rendkívüli védelmet biztosít.

 • Tartó cserélhető csatlakozóvégekhez

  A cserélhető csatlakozóvégek elvesztésének vagy megrongálásának megakadályozása érdekében a hordozható készülékéhez szükséges összes csatlakozóvéget biztonságos helyen tárolhatja a tartóban.

 • A töltő USB-aljzaton keresztül tölthető

  A számítógép, laptop vagy USB-adapter USB-aljzata kényelmessé teszi a töltést, mivel nem szükséges hozzá fali aljzat. Egyszerűen csak fel kell töltenie az áramforrást, és ezután hordozható eszközeihez bármikor rendelkezésre áll tartalék tápellátás.

 • Túltöltés elleni beépített védelem

  Feltöltés után egy védőáramkör gondoskodik arról, hogy a hordozható eszköz akkumulátora ne kapjon több töltőáramot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: