Avent

Philips Avent

Mikrohullámú gőzsterilizáló

  Philips Avent

  Mikrohullámú gőzsterilizáló

  Villámgyors és praktikus

  A Philips AVENT SCF271/20 mikrohullámú gőzsterilizáló könnyű, kompakt kialakításának köszönhetően utazáskor és otthoni használatra egyaránt ideális. Ha a fedél le van zárva, tartalma akár 24 óráig megőrzi sterilitását.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Villámgyors és praktikus

6 db cumisüveg sterilizálása 2 perc alatt*

 • Utazáshoz is kényelmes. A legtöbb mikrohullámú készülékbe belefér.

  Utazáshoz is kényelmes. A legtöbb mikrohullámú készülékbe belefér.

  A Philips Avent mikrohullámú sterilizáló a legtöbb mikrohullámú készülékbe belefér. Kis méretének köszönhetően kényelmes utazáskor is. Állandóan rendelkezésre állnak a steril cumisüvegek, akár rövidebb, egy-két napos útra vagy ha hosszabb nyaralásra indul. Ideális akkor is, ha a nagyszülőknél vagy barátoknál szeretne sterilizálni. Méretek: 166 (m), 280 (sz), 280 (h).

 • Az oldalsó zárócsatok zárják a fedelet

  Az oldalsó zárócsatok zárják a fedelet

  A mikrohullámú sterilizáló oldalsó zárócsatjai garantálják az extra biztonságot. A csatok biztosan zárják a fedelet, így nem jut ki belőle forró gőz, amikor kiveszi a sterilizálót a mikrohullámú készülékből. Az oldalsó fogantyúk nem melegszenek fel, ami szintén hozzájárul a biztonságos használathoz.

 • Amennyiben nem nyitja fel a sterilizáló tetejét, a benne lévő eszközök 24 órán át sterilek maradnak

  Amennyiben nem nyitja fel a sterilizáló tetejét, a benne lévő eszközök 24 órán át sterilek maradnak

  Amennyiben nem nyitja fel a sterilizáló tetejét, a benne lévő eszközök 24 órán át sterilek maradnak

 • Hat Philips Avent cumisüveghez

  Hat Philips Avent cumisüveghez

  Kis mérete ellenére ez az egyetlen olyan mikrohullámú sterilizáló, melyben 6 Philips Avent cumisüveg elfér. A legtöbb mikrohullámú sterilizálóba csak 4 cumisüveg helyezhető. A Philips Avent mikrohullámú sterilizálóval egy teljes napra elegendő mennyiségű cumisüveg sterilizálható egyszerre. Mellszívók sterilizálására is alkalmas.

 • A természetes gőzsterilizálás, elpusztítja a kórokozók 99,9%-át.

  A természetes gőzsterilizálás, elpusztítja a kórokozók 99,9%-át.

  A sterilizálás megvédi a babát a különösen káros baktériumoktól, amíg immunrendszere meg nem erősödik. A mosogatógépeknél magasabb hőmérsékleten üzemelő Philips Avent sterilizálók elpusztítják a kórokozók 99,9%-át, és amennyiben nem nyitja fel a fedelet, tartalma akár 24 órán át steril marad.

 • A természetes, gőzzel való sterilizálás extra védelmet biztosít

  A sterilizálás célja, hogy megvédje a csecsemőt a különösen káros baktériumoktól, amíg immunrendszere meg nem erősödik. A Philips Avent sterilizáló a kórházi eljárást, a gőzsterilizálást alkalmazza, amely gyors, egyszerű és hatékony, vegyi anyagok nélküli.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: