Avent

  Philips Avent

  Elektromos gőzsterilizáló

  Bármikor rendelkezésére áll

  A Philips Avent Digitális gőzsterilizáló gyorsan és folyamatosan dolgozik, az eszközöket sterilen tartva addig, amíg szükség van rájuk. Önnek így több ideje marad a napi teendők ellátására. Összes előny megtekintése

 • Bármikor rendelkezésére áll

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bármikor rendelkezésére áll

24 órán át steril állapotot biztosító fejlett technológia

 • Speciális digitális kijelző és hangjelzés

  Speciális digitális kijelző és hangjelzés

  A kijelző és a hangjelzések értesítik, ha a sterilizálás befejeződött és azt is leolvashatja, hogy mennyi ideig marad a tartalom steril. A kijelző akkor is figyelmezteti, ha túl sok vagy túl kevés vizet töltött a sterilizálóba. Mindig biztos lehet benne, hogy a sterilizálás alapos és megbízható volt.

 • Steril, használatra kész tartalom kb. 6 perc alatt

  Steril, használatra kész tartalom kb. 6 perc alatt

  A gőzsterilizálás előnye, hogy sokkal gyorsabb (és biztonságosabb), mint a hagyományos forralás. A 6 db cumisüveget, etetőcumit és zárókupakot egyszerre az elektronikus sterilizáló mindössze 6 perc alatt sterilizál.

 • Akár 6 Philips Avent cumisüveg is belefér

  Akár 6 Philips Avent cumisüveg is belefér

  A praktikus tervezésű sterilizáló csak kis helyet foglal a konyhában, pedig hat Philips Avent cumisüveg vagy két Philips Avent mellszívó is belefér. Az összepattintható két belső kosár mosogatógépbe helyezhető, ami jelentősen leegyszerűsíti a kisebb eszközök (például a játszócumik és etetőcumik) előzetes tisztítását.

 • Öntsön bele vizet, tegye bele az eszközöket és válassza ki a kívánt módot!

  Öntsön bele vizet, tegye bele az eszközöket és válassza ki a kívánt módot!

  A továbbfejlesztett működésű elektronikus sterilizáló egyszerűen használható. Csak töltsön bele vizet, tegye be a cumisüvegeket, mellszívót vagy tartozékokat, majd válassza ki az üzemmódot. Az 1. üzemmód egyetlen sterilizálási ciklust végez, ami igen hasznos, ha minden eszközt egyszerre szeretne kivenni. A 2. üzemmód 24 órás sterilizálást jelent, ami akkor igen kényelmes, ha az eszközöket egy teljes éjszakán át a sterilizálóban kívánja hagyni, vagy ha egyetlen cumisüveget szeretne kivenni minden etetéshez. A sterilizáló készülék mindenki számára egyszerűbbé teszi a mindennapos sterilizálást.

 • Sterilen tartja tartalmát éjjel és nappal

  Sterilen tartja tartalmát éjjel és nappal

  A 24 órán át sterilen tartó korszerű sterilizálóval gondoskodhat róla, hogy mindig legyen sterilizált cumisüveg. A készülék 6 óránként automatikusan újra sterilizál. A praktikus Szünet gomb használatával bármikor beleteheti vagy kiveheti, amire szüksége van, mivel a elektronikus sterilizáló automatikusan sterilizálja tartalmát.

 • A természetes, gőzzel való sterilizálás extra védelmet biztosít

  A sterilizálás célja, hogy megvédje a csecsemőt a különösen káros baktériumoktól, amíg immunrendszere meg nem erősödik. A Philips Avent sterilizáló a kórházi eljárást, a gőzsterilizálást alkalmazza, amely gyors, egyszerű és hatékony, vegyi anyagok nélküli.

Összes specifikációt mutat
 • A cumisüveg nem a termék része

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: