Perifériák számítógépes játékokhoz

  Lássa, hallja, érezze a játékot

  Fedezze fel a számítógépes játékok teljes mértékű élvezetének új módját. A Philips amBX PC játéktartozékok valóságossá teszik a képernyőn látható játékot. A fény- és hanghatások, a légáramlás és a vibráció egyaránt szinkronban van a játékkal, így szó szerint a szobába varázsolja azt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

amBX Perifériák számítógépes játékokhoz

Premium készlet SGC5103BD/12 Hasonló termékek

Lássa, hallja, érezze a játékot

a Philips amBX PC játéktartozékokkal

 • Többszörös RGB LED-ek a több mint 16 millió szín létrehozásához

  16 millió szín alkalmazásával a szinkronizált világításrendszer felerősíti a játékélményt, mert koordinált fényhatásokkal árasztja el a játékosok látóterét. A képernyő már nem képez akadályt a játékosok és a tényleges akció között.

 • Több irányból érkező hang, 160 W zenei teljesítménnyel

  Nagy teljesítményű, 2.1 hangrendszer által biztosított, telt mélyhangokkal és tiszta magas hangokkal dúsított, több irányból érkező hangok a valósághű élményhez.

 • Akár 5000/min fordulatú, állítható sebességű ventilátorok és vibrációs párna

  Ha a játékosok viselik a játék által aktivált, csuklóra rögzíthető vibrációs párnát, minden becsapódás, rúgás, illetve lövés érezhető. A sebességet és a mozgást a két asztali ventilátor valósághűen szimulálja. Mindez fény- és hanghatásokkal kombinálva hihetetlenül intenzív játékélményt hoz létre.

 • Fényhatások a már meglévő játékokhoz

  Az amBX fényhatások a legtöbb számítógépes játékhoz alkalmazhatók.

 • Digitális zenével kombinált fényshow

  Az amBX nemcsak a játékról szól. Ha elérkezik a bulizás vagy a kikapcsolódás ideje, a rendszer reagál a kiválasztott zenére, és lélegzetelállító, koordinált fényshow árasztja el a szobát. Egyéni igényeknek megfelelően a felhasználók bármely szoba hangulatát módosíthatják egyetlen szín, illetve a fényhatások sorozatának kiválasztásával. Alternatívaként a felhasználók a könnyen kezelhető interaktív szoftver sebesség-, szín- és intenzitás-vezérlőivel is beállíthatják a fényhatások kívánt sorozatát.

 • Hangulatvilágítás

  Legyen merész, és hozzon létre egyéni világításkombinációt a több mint 16 millió színt magába foglaló paletta segítségével. Alkosson hangulatához és az adott szórakozáshoz megfelelő, egyedi világítást. Kombinálja a kiválasztott világítást zenével, és máris élvezheti a privát fényshowt otthona kényelmében.

 • 2.1 hangrendszer

  2.1 hangrendszer mélyhangkiemeléssel.

 • Plug and play USB-interfész

  A könnyen kezelhető konfigurációs kezelő segítségével a rendszer stresszmentesen beállítható. Egyszerűen jelölje meg, hogy a szobában hol helyezte el a termékeket, és a konfigurációs kezelő mindegyikhez beállítja a tökéletes szintet.

 • Előzetes beállítások és speciális vezérlők

  A fény- és hanghatások, az amBX ventilátorok és a vibrációs párna egyszerű legördülő vezérlőmenü segítségével szabályozhatók. A vezérlőmenüben többféle előzetesen beállított opció is rendelkezésre áll. A vállalkozóbb szellemű felhasználók testreszabhatják a beállításokat, így valóban egyedi rendszert hozhatnak létre. Egyéni igényeinek megfelelően hangolja be és egyenlítse ki a hang- és fényhatásokat, hogy a hatások bármilyen szobában optimálisan érvényesüljenek.

 • Játékokkal együtt kapható

  amBX technológiát kezelni képes, azonnal indítható játékok.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: