Bluetooth headset

  Kristálytiszta beszélgetés 2 mikrofonnal, zajkioltással

  Beszélgetés és zenehallgatás hangfigyelmeztetéssel, hangutasítással és több készülék támogatásával Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bluetooth headset

In-ear (fülbe helyezhető), Fekete SHB1700/10 Hasonló termékek

Kristálytiszta beszélgetés 2 mikrofonnal, zajkioltással

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • Vezeték nélküli híváskezelés

  Kezelje hívásait a mobiltelefon használata nélkül. Hívásfogadás és -elutasítás, hangtárcsázás és visszahívási lehetőség. A hangtárcsázás és a visszahívás a mobiltelefonon támogatott lehetőségként jelenjen meg.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibilis)

  Ez a Philips készülék teljes mértékben támogatja a Bluetooth Stereo (A2DP) szabványt. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé teszi, hogy a headset bármilyen más A2DP-kompatibilis Bluetooth-eszközről sztereó zenét fogadjon. A headsetet ezáltal bármilyen kompatibilis mobiltelefonnal, számítógéppel, Bluetooth adapterrel, MP3-lejátszóval vagy más olyan eszközzel használhatja, amely az A2DP szabványt támogatja.

 • Tiszta, visszhangmentes hívások

  Élvezze a tiszta, visszhangmentes hívásokat a headset nagy érzékenységű mikrofonjának és intelligens akusztikai kialakításának köszönhetően.

 • Ergonomikus fülhorog

  Az ergonomikus fülhorgok mérete több lépésben a fül méretéhez igazítható; ez nem csak a kényelmet, hanem a biztonságos rögzítést is szolgálja. Emellett a fülhorog bal és jobb fülhöz is állítható.

 • Vezeték nélküli, kihangosítós beszélgetés Bluetooth technológiával

  A mobiltelefon fejhallgató nélküli használata kényelmetlen és nem biztonságos. Vezetés közben sok helyen tilos is. A vezetékes kihangosítóknál a kábel jelent zavaró tényezőt. A Bluetooth fejhallgató kis hatósugarú, vezeték nélküli Bluetooth csatlakozással váltja ki a kábelt, így a keze szabadon marad és a kábel nem akadályozza a mozgásban. A feje közelében történő energiaátvitel sokkal gyengébb, mint a mobiltelefonnál, ezért a Bluetooth csökkenti a sugárzás okozta veszélyeket is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: