Bluetooth

  Bluetooth sztereó fejhallgatókészlet

  Egyetlen hívást vagy dallamot sem kell elszalasztania

  Sztereó zenét hallgathat Bluetooth-kompatibilis mobiltelefonjáról vagy számítógépről. Az OptiFit nyakpántra szerelt 32 mm-es neodímium hangsugárzók digitális hangminőséget nyújtanak. A SwitchStream segítségével könnyedén átkapcsolhat a zenehallgatás és telefonálás között.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyetlen hívást vagy dallamot sem kell elszalasztania

Bluetooth sztereó, a kezei szabadon maradhatnak

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • OptiFit nyakpánt

  Az OptiFit nyakpánt segítségével egyszerűen beállíthatja a headsetet, hogy minél kényelmesebb legyen. A rugalmas csukló és az állítható, puha fülkampó segítségével optimális szögbe állíthatja a hangszórókat, hogy a hangminőség a lehető legjobb legyen.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibilis)

  Ez a Philips készülék teljes mértékben támogatja a Bluetooth Stereo (A2DP) szabványt. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé teszi, hogy a headset bármilyen más A2DP-kompatibilis Bluetooth-eszközről sztereó zenét fogadjon. A headsetet ezáltal bármilyen kompatibilis mobiltelefonnal, számítógéppel, Bluetooth adapterrel, MP3-lejátszóval vagy más olyan eszközzel használhatja, amely az A2DP szabványt támogatja.

 • Nagyobb basszus és érzékenység a neodímium mágnessel

  A Neodímium a legjobb anyag erős mágneses terek létrehozásához, nagyobb hangtekercs érzékenységgel, jobb mélyhangvisszaadás és jobb összteljesítménnyel és hangminőséggel.

 • A 32 mm-es hangszóró kiváló teljesítményű hangzást nyújt

  A 32 mm-es hangszóró egy kompakt, de mégis nagy teljesítményű készülék, mely bármilyen bemeneti teljesítmény esetén torzításmentes hangzást nyújt.

 • Digitális, sztereó hangminőség a Bluetooth sztereó termékekben

  A hangjel digitális jelként, vezeték nélkül továbbítódik, és csak a készüléken alakul át analóg jellé. Ezáltal a zavaró jelek kevésbé befolyásolják a hangminőséget, mint az analóg technikák esetén. A hanglejátszás hű marad az eredeti felvételhez és hangforráshoz.

 • SwitchStream - hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

  A SwitchStream segítségével a headsetben telefoncsörgést hall, ha valaki hívja Bluetooth-kompatibilis telefonján. A telefont a headsettel veheti fel, a beszélgetés után pedig folytathatja a zenehallgatást. Hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

 • Vezeték nélküli vezérlés a headsetről

  A headseten lévő gombokkal vezeték nélkül vezérelheti a zenelejátszást AVRCP-kompatibilis telefonján, MP3-lejátszóján vagy számítógépén. Egyetlen gombnyomással továbbléphet kedvenc zenéjére, vagy leállíthatja a zenét egy beszélgetés erejéig.

 • Vezeték nélküli híváskezelés

  Kezelje hívásait a mobiltelefon használata nélkül. Hívásfogadás és -elutasítás, hangtárcsázás és visszahívási lehetőség. A hangtárcsázás és a visszahívás a mobiltelefonon támogatott lehetőségként jelenjen meg.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: