Bluetooth

  Bluetooth sztereó fejhallgatókészlet

  Zenehallgatás és telefonálás vezeték nélkül

  Csak csatlakoztassa a mellékelt Bluetooth adaptert MP3-lejátszójának fejhallgató-bemenetébe, és már hallgathatja is a zenét – vezetékek nélkül, sztereó minőségben. Ha telefonját és MP3-lejátszóját egyszerre csatlakoztatja, átkapcsolhat a zenehallgatás és telefonálás között.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Zenehallgatás és telefonálás vezeték nélkül

Hallgasson zenét vezeték nélkül!

 • A csomag 3,5 mm-es Bluetooth audió adaptert tartalmaz

  Csak csatlakoztatnia kell a 3,5 mm-es Bluetooth audió adaptert a szabványos fejhallgató-kimenethez. Az audioadapter a zenelejátszó hangjelét vezeték nélküli Bluetooth jellé alakítja, amelyet a Bluetooth fejhallgató fogad.

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibilis)

  Ez a Philips készülék teljes mértékben támogatja a Bluetooth Stereo (A2DP) szabványt. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé teszi, hogy a headset bármilyen más A2DP-kompatibilis Bluetooth-eszközről sztereó zenét fogadjon. A headsetet ezáltal bármilyen kompatibilis mobiltelefonnal, számítógéppel, Bluetooth adapterrel, MP3-lejátszóval vagy más olyan eszközzel használhatja, amely az A2DP szabványt támogatja.

 • Digitális, sztereó hangminőség a Bluetooth sztereó termékekben

  A hangjel digitális jelként, vezeték nélkül továbbítódik, és csak a készüléken alakul át analóg jellé. Ezáltal a zavaró jelek kevésbé befolyásolják a hangminőséget, mint az analóg technikák esetén. A hanglejátszás hű marad az eredeti felvételhez és hangforráshoz.

 • SwitchStream - hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

  A SwitchStream segítségével a headsetben telefoncsörgést hall, ha valaki hívja Bluetooth-kompatibilis telefonján. A telefont a headsettel veheti fel, a beszélgetés után pedig folytathatja a zenehallgatást. Hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

 • TailorMate fejhallgató – válassza ki stílusát

  A TailorMate segítségével a headsetet bármilyen, 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező fejhallgatóval használhatja.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: