Bluetooth sztereó headset

  Tiszta hang, vezetékkel vagy anélkül

  Kiemelkedő 40 mm-es neodímium meghajtók és digitális hangkiemelés biztosítja az SHB9100 fejhallgató páratlan hangtisztaságát és az erőteljes mélyhangokat. Luxusminőségű, több irányba állítható FloatingCushions fülpárnák fokozzák tovább a vezetékes és vezeték nélküli zenehallgatás élményét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bluetooth sztereó headset

Fülre illeszkedő, Piros SHB9100RD/00 Hasonló termékek

Tiszta hang, vezetékkel vagy anélkül

Luxusminőségű FloatingCushions fülpárnákkal

 • A digitális hangkiemelés felfedi a rejtett hangjegyeket és az apró részleteket

  A digitális hangkiemelés felfedi a rejtett hangjegyeket és az apró részleteket

  Erőteljes és kivételes basszushangzás a nagy teljesítményű meghajtó hangszórók és a digitális hangkiemelés jóvoltából.

 • A 40 mm-es neodímium meghajtók élethű hangzású zenét nyújtanak

  A 40 mm-es neodímium meghajtók élethű hangzású zenét nyújtanak

  A neodímium kompakt, de nagyon erős anyag, mely erős mágneses teret hoz létre a nagyobb lengőtekercs-érzékenységért, a jobb mélyhangvisszaadásért és a tiszta, kiegyensúlyozott hangminőségért. A 40 mm-es finomhangolt neodímium meghajtóknak köszönhetően tiszta, részletgazdag, ugyanakkor természetes, élethű hangzású zenét élvezhet.

 • Ultrakényelmes, szoros illeszkedésű, puha memóriahabos párnák

  Ultrakényelmes, szoros illeszkedésű, puha memóriahabos párnák

  A Philips fejhallgató kényelmes, puha műbőr, fülre illeszkedő párnákkal rendelkezik, melyek annyira biztosan illeszkednek a fül kontúrjához, hogy nem is érzi, hogy ott vannak! Minden méretű és formájú fejre ideálisak. A hihetetlenül hatékony szigetelésnek köszönhetően pedig elfelejtheti a zavaró, külső zajokat, és órákra elmerülhet a zene élvezetében.

 • A FloatingCushions kialakítás lehetővé teszi a kagylók automatikus beállítását

  A FloatingCushions kialakítás lehetővé teszi a kagylók automatikus beállítását

  Az innovatív, luxusminőségű, C-kengyel nélküli FloatingCushions kialakításnak köszönhetően hihetetlenül gyors és egyszerű a fejhallgatónak a fejformához pontosan igazodó teljes, többirányú automatikus beállítása. A végeredmény egy zseniális, felhasználóbarát találmány, mely a fej és fül körüli egyenletes nyomáseloszlásnak köszönhetően optimális stabilitást biztosít.

 • Bluetooth-kompatibilis, vezeték nélküli zene- és hívásvezérlés nyújtotta kényelem

  Bluetooth-kompatibilis, vezeték nélküli zene- és hívásvezérlés nyújtotta kényelem

  Ha a végtelen zenehallgatási élményről és a zene és a hívások közötti kényelmes átkapcsolásról van szó, a Bluetooth egyszerűen verhetetlen! Kedvenc slágereinek hallgatásához egyszerűen párosítsa a Philips headsetet a Bluetooth-kompatibilis okostelefonjával vagy táblagépével. Csak érintse meg a fülhallgató intuitív vezérlőjét a hangerő csökkentéséhez vagy a zeneszám szüneteltetéséhez, és intézze bejövő és kimenő hívásait.

 • Bluetooth vagy kábel – élvezze a zenét úgy, ahogy Ön szereti!

  Új Bluetooth headsetünkkel Ön dönthet a vezeték nélküli Bluetoothon vagy 3,5 mm-es csatlakozón keresztüli zenelejátszás között, így mindkét világból a legtöbbet hozhatja ki! Egyszerűen párosítsa a headsetet bármilyen Bluetooth-kompatibilis eszközzel, és élvezze a vezeték nélküli zenehallgatás kristálytiszta élményét. De ha úgy dönt, a 3,5 mm-es csatlakozót is használhatja, hogy hasonlóan magával ragadó, részletgazdag zenei élményben legyen része. A döntés az Öné!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: