Vezeték nélküli digitális fejhallgató

  Gazdag hangélmény - vezeték nélküli zene

  A teljesen digitális átvitel, a hibátlan vétel, és az igazi CD-hangminőség olyan akusztikai élményt teremt, amely egyfelől részletgazdag, másfelől pedig páratlanul egyenletes. A hangteljesítmény tökéletes kényelemérzettel párosul az önszabályzó belső fejpántnak és a puha fülpárnáknak köszönhetően. Összes előny megtekintése

 • Gazdag hangélmény - vezeték nélküli zene

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezeték nélküli digitális fejhallgató

Gyorstöltés SHD8900/00 Hasonló termékek

Gazdag hangélmény - vezeték nélküli zene

Részletekbe menő hanghűség

 • Gyorstöltési funkció a gyors újratöltés érdekében

  Gyorstöltési funkció a gyors újratöltés érdekében

  Az intelligens és gyors töltési funkció lehetővé teszi, hogy az akkumulátor nagyon rövid idő alatt teljesen feltöltődjön. Egy belső áramkör szabályozza az akkumulátor megmaradt teljesítményét, így a bejövő feszültség egy gyors, de egyidejűleg az akkumulátor élettartamát maximalizáló töltésre optimalizálható.

 • Tárolja a vevőkészülékét a praktikus dokkolóegységben

  Tárolja a vevőkészülékét a praktikus dokkolóegységben

  A dokkolóegység kényelmes, testreszabott tárolást biztosít a vevőkészülék számára. Egyes típusok esetében még az akkumulátor töltéséről is gondoskodik.

 • Kristálytiszta digitális átvitel (2,4 GHz-en)

  A 2,4 GHz-es digitális átvitel megakadályozza a kompressziós és adatveszteséget az adókészülék és a fejhallgató között. A digitális jeleket analóg jelekké konvertálja az átviteli folyamat végén. A végeredmény kitűnő hangminőség, kiegyensúlyozott akusztikai jellemzőkkel és minimális adatvesztéssel.

 • A CD-hangminőség tökéletes hangélményt nyújt

  A valódi CD hangminőség révén a lehető legtöbbet kihozhatja a zenehallgatásból, köszönhetően a kifinomult digitális átviteli folyamatnak, amely garantálja, hogy nincs adattömörítés. Amit Ön hall, az részletekben gazdag, az eredeti zeneforráshoz hű hang.

 • A kettős antennakialakítás 360º-os vételt biztosít

  A kettős antennakialakítás garantálja, hogy nincsenek holtzónák, a vételi szögektől függetlenül. A fejhallgatók két külön antennát tartalmaznak, amelyek a bal és a jobb fülhallgatóban vannak elhelyezve, a tökéletes, megszakítás nélkül történő (nincsenek holtzónák), vezeték nélküli zenelejátszás és a nagyobb mozgásszabadság érdekében.

 • Akusztikus hangolású hangsugárzók a kiváló hangminőség érdekében

  Az akusztikus hangolású hangszórók tiszta, kiegyenlített, kiváló minőségű hangot nyújtanak, amely a magas és mély regiszterekben egyaránt pontosan szól.

 • Az önmagát beállító belső fejpánt kényelmes fekvést biztosít

  A Philips fejhallgató belső fejpántja könnyen elérhetővé teszi a tökéletes illeszkedést. A mechanizmus automatikusan beállítja magát a kényelem érdekében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: