Digitális, vezeték nélküli fejhallgató

  Kristálytiszta átvitel

  Philips digitális, vezeték nélküli HiFi fejhallgatók a lehető legtisztább hangzáshoz. A háttérzaj gyakorlatilag teljesen megszűnik, így Ön kristálytiszta hangzást élvezhet. Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelző fénnyel ellátott dokkolóegység könnyű újratöltést biztosít.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cineos Digitális, vezeték nélküli fejhallgató

Kristálytiszta átvitel

Digitális, vezeték nélküli HiFi

 • A 40 mm-es meghajtó hangszóró torzítás nélküli hangot biztosít

  A 40 mm-es meghajtó hangszóró kompozit mylar anyagból készült, az igen érzékeny, mégis nagy hangerő létrehozása érdekében, hallható torzítás nélkül.

 • Háromutas fülkagyló a jobb illeszkedés és mélyhangteljesítmény érdekében

  Élvezze a kényelmes illeszkedést és tapasztalja meg a jobb mélyhangteljesítményt a 3 fokozatú szabályozható fülkagylónak köszönhetően, ami természetes módon illeszkedik az Ön füléhez.

 • Az automatikus hangolás egyszerűsíti a frekvenciára hangolást

  A fejhallgatón található kézi hangoló gomb megnyomásával a mikroprocesszor-szabályzó áramkör a jobb vételre és a nagyszerű hangminőségre optimalizálja az átviteli frekvenciát.

 • Vezeték nélküli digitális átvitel a legjobb minőségű hangért

  A vezeték nélküli digitális átvitel nemcsak sokkal konzisztensebb vételt és jobb hangminőséget biztosít, mint az analóg FM átviteli rendszerek, de kevesebb energiát is használ. A szabadalmaztatott Philips technológiának köszönhetően, a hangok séta közben is tökéletes szinkronban vannak a képpel.

 • A dokkolóegység tárolja és újratölti a vevőkészüléket

  A dokkolóegység a használaton kívüli vevőkészülék tárolásának legalkalmasabb módja. Egyidejűleg elvégzi a vevőkészülék újratöltését is, amely így minden pillanatban használatra készen áll.

 • Digitális audióval és átvitellel a csúcsminőségért

  Az audiojel digitálisan érkezik a fejhallgató melletti, jobb felső átviteli csatlakozóból, kiváló minőséget és kitűnő interferenciaállóságot biztosítva.

 • Az ultrakönnyű fejpánt tökéletes kényelmet nyújt

  A vékony, ultrakönnyű rozsdamentes acél fejpánt olyan könnyű, hogy alig fogja észrevenni, hogy viseli.

 • A lélegző fejpánt kényelmesebbé teszi a hosszan tartó használatot.

  Az extrán kipárnázott „automatikusan illeszkedő", integrált lélegző béléssel rendelkező fejpánt garantálja a száraz és kényelmes viseletet, hosszan tartó használat során is.

 • A könnyen állítható fejpánt jól illeszkedik és kényelmes viseletet biztosít

  A könnyű beállítást lehetővé tevő mechanizmus az optimális teljesítmény érdekében kényelmesen szoros hangzárat képez a fülpárna és a fül között.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: