In-ear fülhallgató

  Tökéletes kényelem

  Tervezésekor a legspeciálisabb kényelmi szempontokat is szem előtt tartották, ezért ez a fejhallgató tökéletesen a fülkagyló formájának megfelelő alakúvá formálható. Az irányított kialakítás a kívánt hangokat a megfelelő módon irányítja, míg a tökéletes hangszigetelésnek köszönhetően Ön teljes mértékben elmerülhet a kiváló hangzásban.

 • Tökéletes kényelem

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tökéletes kényelem

Comfort plus: zselés kialakítású, fülbe helyezhető fejhallgató

 • A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 különböző méretű - kis, közepes és nagy - cserélhető fülbetét valamelyike biztosan gondoskodik ennek a Philips fülhallgatónak a pontos illeszkedéséről.

 • Zselés fejhallgató a legnagyobb kényelemért

  Tervezésekor a legspeciálisabb kényelmi szempontokat is szem előtt tartották, ezért a fejhallgatótesthez puha, zselés anyagokat használtak, melyek tökéletesen illeszkednek a fülkagyló formájához.

 • Különlegesen puha gumi fülbetétek a páratlan kényelemért

  A gumi fülbetétek szuperpuha anyaga rendkívül kellemes tapintású, így a betét alakja könnyedén illeszkedik füléhez. Ezáltal minden eddigi fülbe helyezhető fejhallgatónál kényelmesebb viseletet biztosít.

 • Ergonomikus, fülbe illeszkedő kialakítás a kényelmesen viselethez

  Az irányított akusztikus cső ergonomikus kialakítása követi az emberi fülkagyló anatómiáját: olyan jól beilleszthető, hogy ha egyszer betette a fülébe, rögtön el is feledkezik róla.

 • Az irányított akusztikus cső csatornái irányítják és pontosítják a hangot

  Az irányított akusztikus csövet az emberi füljárat görbületéhez tervezték, vagyis a hangszóróból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • A kivételes zajkiszűrés kisebb hangerőn is minőségi hangzást biztosít

  Többé nem kell felcsavarnia a hangerőt a zajos helyeken. Az irányított akusztikus cső és a tökéletesen szigetelt fülhallgató jelentős mértékben csökkenti a háttérzajt, ugyanolyan minőségű hangot adva alacsonyabb hangerőn, hosszabb elemélettartam mellett.

 • A nagy teljesítményű hangsugárzók erőteljes hangot nyújtanak

  A hangsugárzó kompozit mylar anyagból készült; működése egyszerre érzékeny és hatékony. Kiváló kimenő teljesítményértékeket és megbízható hangvisszaadást produkál torzítás nélkül.

 • A tok védi az éppen nem használt fejhallgatót

  Ha nem használja fejhallgatóját, ebben a tokban tárolhatja a legkényelmesebben, és ily módon megakadályozhatja a kábel összetekeredését is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: