Fülbe helyezhető fejhallgató

  Fülbe helyezhető fejhallgató

  Tiszta és részletgazdag hang

  A Philips SHE9850 fejhallgatók a lehető legtisztább hangot adják. A kiegyensúlyozott armatúra-transzducer, a kiváló hangolás és az irányított akusztikus kialakítás révén rendkívül tiszta és részletes hang érhető el kivételes pontossággal.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tiszta és részletgazdag hang

Kivételes kényelem és zajszigetelés

 • A különlegesen puha szilikonbetét kényelmesen helyezkedik el a fülében

  A különlegesen puha szilikonbetét kényelmesen helyezkedik el a fülében

  Ezen Philips fülhallgatók 3 méretben kapható, különlegesen puha szilikon fülbetétei kényelmesen illeszkednek a fülhöz, és kizárják a nem kívánt zajokat.

 • A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást képez

  A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást képez

  A fejhallgatótestet bevonó puha, rugalmas anyag növeli a teljesítményt és tartósságot. Védi a kábelcsatlakozást a sérülésektől, amelyek például a fejhallgató gyakori le- és felvétele közben előforduló megtekeredése közben fordulhatnak elő.

 • Nagyfelbontású elektroakusztikus átalakító a pontos hangvisszaadásért

  A receiver motorja egy tekercsből, egy fém, U alakú armatúrából, egy pár permanens mágnesből, továbbá egy mozgatórúdból és egy membránból áll. Az elektromágneses úton gerjesztett áramok felfelé vagy lefelé változtatják az armatúra polaritását, és mozgásba hozzák a rudat és a membránt, amelyek létrehozzák a hangot. A receiver részeit finomhangolással úgy készítették elő, hogy alacsonyabb frekvenciákon nagyobb teljesítményt nyújtsanak, miközben erősítik a csúcsértékeket magasabb frekvenciákon. Az eredmény a kivételes pontosságú, rendkívül tiszta és részletes hang.

 • A füldugó tökéletes szigetelése nem engedi beszűrődni a zajt

  Ezeknek a fülhallgatóknak - a fülbeni tökéletes szigetelésnek köszönhető - kivételes zajszűrése még Önt is meg fogja lepni.

 • Irányított akusztikus kialakítás – kivételes zajszűrés

  Az emberi hallójárat anatómiájának alapos megismerése által lehetővé tett irányított akusztikus kialakítás a fülkagyló egyéni alakjához igazítja a hangsugárzó csövét és a fülbetétet. Nemcsak közvetlenül a fülébe érkezik a hang, hanem tökéletesen kiszűri a külső hangokat is, így kisebb hangerőn hallgathatja a zenét.

 • A habpárna szorosan, az egyéni felépítéshez illeszkedik.

  Az alakjukat lassan visszanyerő habpárnák a gumi fülbetétek kényelmesebb változatai. A hallójáratokba helyezés előtt az ujjak között összenyomva formálhatók, majd a helyükre kerülve néhány másodperc alatt megduzzadva szorosan és biztonságosan illeszkednek.

 • Ergonomikus design, természetes illeszkedés

  A ferde akusztikus kialakítás, amely az emberi hallójárat anatómiájának alapos megértése után született meg, a fülkagyló egyéni alakjához igazítja a hangsugárzó csövét és a fülbetétet. Ezáltal természetesen illeszkedik a fülbe.

 • Az egyenlő hosszúságú, szimmetrikus kábelek nem gubancolódnak össze

  A fejhallgatók szimmetrikus kábelei nem gubancolódnak össze, ezzel is megkönnyítve a használatot.

 • A tok védi az éppen nem használt fejhallgatót

  Ha nem használja fejhallgatóját, ebben a tokban tárolhatja a legkényelmesebben, és ily módon megakadályozhatja a kábel összetekeredését is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: