fejpántos fejhallgató

  Kristálytiszta hangzás

  Fedezze fel a tiszta magas hangok, a mély basszus hangok és a zajszűrés nyújtotta kristálytiszta hangzást. Az ipari erősségű polimer fejpánt törhetetlen, mégis kifejezetten rugalmas. A párnázott és önmagát beállító belső fejpánt kényelmesen öleli körül a fejet.

 • Kristálytiszta hangzás

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kristálytiszta hangzás

a mobiltelefonjához

 • A Bass beat nyílások biztosítják a légmozgást a jobb hangminőség érdekében

  A Bass beat nyílások biztosítják a levegő mozgását a jobb hangminőség, és a gazdagabb és teltebb mélyhangok érdekében

 • Önmagát beállító belső fejpánt

  A tipikus kültéri fejhallgatók általában egy állítható fejpánttal szabályozhatók. Ez kellemetlen lehet, mivel a beállítást általában minden alkalommal újra el kell végezni. Ennek a fejhallgatónak a rugalmas, önmagát beállító belső fejpántjával hamarabb és könnyebben hallgathat zenét. A fejpánt automatikusan igazodik a fej formájához és méretéhez.

 • Rugalmas és tartós fejpánt

  A kültéri fejhallgatóknak tartósnak kell lenniük, hogy ellenálljanak a használat és viselés okozta elhasználódásnak. Kemény anyagokat viszont nem kellemes viselni. Ez a fejpánt ipari erősségű polimerből készült, így egyszerre ellenálló és elég rugalmas ahhoz, hogy kivételesen kényelmes viselést biztosítson. Megcsavarva sem törik el vagy deformálódik.

 • Mikrofonnal jól használható kábelhossz

  A fejhallgató kábelhossza optimális hangátvitelt biztosít a headset csatlakozó mikrofonjáról. Emellett optimalizálja a headset csatlakozókkal összekötött fejhallgató kábelhosszúságát is. A headset csatlakozók lehetővé teszik a szabványos fejhallgatók (mikrofon nélküli, szabványos 3,5 mm-es csatlakozóval ellátva) mobiltelefonokkal együtt történő használatát. Gyakran mobiltelefonok tartozékaként is kaphatók, de külön is megvásárolhatók. A Philips SHH1XXX headset csatlakozó a legtöbb mobiltelefon-márka tartozéka. A csatlakozók egyúttal optimalizálják a mobiltelefonos használat teljes kábelhosszát is.

 • A kivételes zajkiszűrés kisebb hangerőn is minőségi hangzást biztosít

  Többé nem kell felcsavarnia a hangerőt a zajos helyeken. Az irányított akusztikus cső és a tökéletesen szigetelt fülhallgató jelentős mértékben csökkenti a háttérzajt, ugyanolyan minőségű hangot adva alacsonyabb hangerőn, hosszabb elemélettartam mellett.

 • Az egyoldalas kábel nem gubancolódik össze; ez növeli a kényelmet

  A kábel kényelmesen csatlakozik csak egy oldalra, ami csökkenti az összegubancolódást és megkönnyíti a feltekerését, ha eltárolja.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: