Made for iPod

  iPhone headset + távvezérlő és mikrofon

  A tökéletes kényelem

  A puha, zselés borításnak és a nagyszerű kialakításnak köszönhetően a headset fülhallgatói kiválóan illeszkednek a fülbe. A mikrofonszabályozóval rendelkező beépített távvezérlőt ujjaival szabályozhatja, anélkül, hogy iPhone készülékéhez kellene nyúlnia.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A tökéletes kényelem

iPhone készülékhez

 • Távvezérlő a kábelen, mikrofonnal és hangerőszabályozóval

  Át szeretne ugrani egy zeneszámot? Állítani kíván a hangerőn? Fogadni szeretne egy hívást vagy éppen el kíván utasítani egyet? Hangjegyzetet rögzítene? A távvezérlő rendelkezik egy nagy érzékenységű mikrofonnal, egy hangerőszabályozóval, a hívásvezérléshez szükséges funkciókkal, továbbá lehetővé teszi a beszédvezérelt indítást. Mivel ujjaival vezérelheti a headsetet, nem szükséges iPhone vagy iPod készülékét elérnie vagy a képernyőt zárolnia.

 • Tökéletes kényelem a zselés kialakításnak köszönhetően

  A zselés kialakításnak köszönhetően a fejhallgató tökéletesen kényelmes. Puha kialakításának köszönhetően finoman illeszkedik a fülkagyló formájához, és így alighanem rövid időn belül kedvenc fejhallgatójává válhat.

 • Rendkívüli pontosságot biztosító hangzás

  Ergonomikus kialakításának köszönhetően közvetlenül a hallójáratba továbbítja a rendkívüli pontosságú hangot. A tökéletes szigetelésnek köszönhetően Ön teljesen elmerülhet a zenehallgatás élményében, vagy hívásaiban, külső zajok nélkül.

 • A kivételes zajkiszűrés kisebb hangerőn is minőségi hangzást biztosít

  Többé nem kell felerősíteni a hangerőt a zajos helyeken. Az irányított akusztikus cső és a tökéletesen szigetelt fülhallgató jelentős mértékben csökkenti a háttérzajt, ugyanolyan minőségű hangot adva alacsonyabb hangerőn, hosszabb akkumulátor-élettartam mellett.

 • A tok védi az éppen nem használt fejhallgatót

  Ha nem használja fejhallgatóját, ebben a tokban tárolhatja a legkényelmesebben, és ily módon megakadályozhatja a kábel összetekeredését is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: