Fejhallgató mikrofonnal

  Fejhallgató mikrofonnal

  Merüljön el a tiszta és természetes hangzásban

  A CitiScape Downtown fejhallgató formatervét New York elegánsan hanyag stílusa ihlette, amellyel Ön is hű lehet önmagához. A MusicSeal gondoskodik róla, hogy csak Ön számára legyen hallható a zene, a könnyű rugóacél és a puha habpárnák pedig tökéletes komfortérzést adnak. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fejhallgató mikrofonnal

40 mm-es meghajtók/zárt kialakítás, Fülre illeszkedő, Memóriahabos fülpárnák, Egyoldalas, lapos kábel SHL5605PP/10 Hasonló termékek

Merüljön el a tiszta és természetes hangzásban

a MusicSeal segítségével egyedül Ön hallja a zenét

 • A beépített mikrofon segítségével átválthat a zenéről a telefonhívásra

  A beépített mikrofon segítségével átválthat a zenéről a telefonhívásra

  A CitiScape fejhallgató beépített mikrofonja segítségével Ön könnyen átválthat a zenéről a telefonhívások fogadására. Gyerekjáték zenét hallgatni – csakúgy, mint az Ön számára legfontosabb emberekkel kapcsolatot tartani.

 • A finomhangolt 40 mm-es meghajtók tiszta és természetes hangzást adnak

  A finomhangolt 40 mm-es meghajtók tiszta és természetes hangzást adnak

  Merüljön bele a finomhangolt 40 mm-es meghajtók nyújtotta, természetes melegséggel átitatott kristálytiszta hangzásba. A Philips hagyományosan kiváló hangminőségén alapuló CitiScape fejhallgató tiszta és gazdag, ugyanakkor természetes hangzás átadására van kialakítva és magával ragadó zeneélményt nyújt útközben is.

 • A MusicSeal gondoskodik arról, hogy csak Ön hallja a zenét

  A MusicSeal gondoskodik arról, hogy csak Ön hallja a zenét

  Attól függetlenül, hogy Ön egy funk metál zenekar csikorgó gitárszólamát vagy egy opera-énekesnő élénk szopránját hallgatja-e, a MusicSeal gondoskodik arról, hogy csak Ön hallja a CitiScape fejhallgatóból a kedvenc zenéjét. A burkolat kétrétegű falának, és a fejhallgató párnája és tokja közötti biztonságos szegélynek köszönhetően ez az innovatív funkció nem engedi, hogy akár csak egy ütem is kihallatszódjon. Ugyanakkor a külső zaj sem szivárog be, és nem zavarhatja az Ön zeneélvezetét.

 • A fülre illeszkedő zajszigetelő fülpárnák kirekesztik a város zaját

  A fülre illeszkedő zajszigetelő fülpárnák kirekesztik a város zaját

  Érezze a város lüktetését, de rekessze ki a zaját a fülre illeszkedő zajszigetelő fülpárnákkal. A rendkívül puha fülpárnák a fül köré illesztik a hangszórót és kényelmes viseletet nyújtanak. Ön képes lesz tisztán megkülönböztetni és élvezni kedvenc zenéje minden egyes részletét.

 • Az 1,2 méteres, nem gubancolódó, lapos kábel nem törik meg, és nem csomósodik össze

  Az 1,2 méteres, nem gubancolódó, lapos kábel nem törik meg, és nem csomósodik össze

  Nem kell többé az összegubancolódott zsinórt bogozgatni sem a táskában, sem azon kívül. A CitiScape fejhallgató lapos, 1,2 méteres, nem gubancolódó kábele soha nem törik meg és nem csomósodik össze. Bármerre is jár, Ön a fontos dolgokra koncentrálhat, például a zene élvezetére.

 • A memóriahabos párnáknak köszönhetően tartósan is kényelmesen belemerülhet a zenébe

  A memóriahabos párnáknak köszönhetően tartósan is kényelmesen belemerülhet a zenébe

  Ezen a Philips fejhallgatón lévő, rendkívül puha és rugalmas memóriahabos párnák kényelmesen és biztonságosan illeszkednek a fül kontúrjához, tökéletes zárást biztosítva. A lehető legjobb illeszkedésen túl - a fejformától függetlenül - különösen hosszú ideig élvezhető a zene. Valójában annyira kényelmes a fejhallgató, hogy Ön még azt is elfelejtheti, hogy a fején van.

 • Puha anyagú fejpánt: kényelmes zenehallgatás útközben

  Puha anyagú fejpánt: kényelmes zenehallgatás útközben
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: